Ga naar hoofdinhoud

Hall of Fame

Klik hier voor al onze afzwemmers

Over zwembad Duikerdel

Zwembad Duikerdel is onderdeel van Social Leisure. Wij hebben een gezellig, overzichtelijk gezinsbad. Wedstrijdbad met beweegbare bodem, recreatiebad en een badje voor de allerkleinsten. En een nieuwe glijbaan met aparte uitglijbak!

recreatiebad Duikerdel

Voor de banenzwemmers  is er genoeg ruimte om een lekker baantje te trekken op verschillende dagen en tijden. Voor wie houdt van sporten is er een ruime keuze aan aquasporten. Zowel op de bodem als in het diepe water, voor mannen en vrouwen, voor jong en oud.

Laatste nieuws

Ons Sportcafé

Onze horeca is altijd open, dus moet u wachten tijdens de zwemlessen?

Dat gaat zoveel beter met een lekker kopje koffie of thee of een frisdrankje. Ook na het banenzwemmen smaakt dat natuurlijk. Kom gezellig zitten in ons Sportcafé en kijk eens op ons nieuwe wandbord waar u allemaal uit kunt kiezen. Even een pauze tijdens het zwemmen? Dan kunt u gebruik maken van ons horecagedeelte in het zwembad. Op zondag tijdens het vrijzwemmen staat onze frituur aan en kunt u genieten van een patatje/frikandel of (broodje-)kroket. 

Verenigingen

Bij zwembad Duikerdel zijn diverse verenigingen wekelijks op zaterdag en een paar avonden actief.

Ook interesse op gericht trainen op (eigen) niveau?…..

Laatste nieuws

Diplomazwemmen B 1 oktober 2023

Wat een topzwemmers afgelopen zondag 1 oktober! Voor diploma B: Lana Erne, Loïs Mae Roest, Jet Balder, Van Tuong Nguyen, Vinz Bartelings, Sofia Moreno, Lieke Bruijn, Saar Tamis, Fenna Zuidersma,…

Lees meer

Zeemeerminzwemmen 25 september 2023

Maandag 25 september hebben onze nieuwe zeemeerminnen hun clinic weer afgesloten. Top gedaan dames! Super gezwommen! Van harte gefeliciteerd namens Team Duikerdel en heel veel zwemplezier met staart ! En…

Lees meer
Back To Top