skip to Main Content

Twee uur zwemles per week

Het is mogelijk om twee uur zwemles per week te volgen. Door deze mogelijkheid zal uw kind sneller het diploma kunnen behalen. Voorwaarde is wel dat uw kind bij dezelfde instructeur kan zwemmen. De twee lessen kunnen dagen verspreid over de week zijn maar ook twee dagen achter elkaar. Dit wordt in overleg met u bekeken.

Aanmelden

Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om extra te zwemmen dan kunt u zich hiervoor aanmelden middels het inschrijfformulier [klik hier] Op dit formulier kunt u de persoonlijke gegevens van uw kind invullen, aangeven voor welke optie u kiest en welke dag en tijd uw voorkeur heeft. Het team van Duikerdel gaat dan kijken wat er mogelijk is en of er een geschikte plaats is voor uw kind.

Als het formulier bij ons binnen komt kijken we zo snel mogelijk naar de opties en nemen contact met u op wanneer er ruimte is.

Kosten

Indien u een zwempakket heeft afgenomen gaat u dit geen extra geld kosten. Wanneer u door middel van leskaarten de lessen voldoet koopt u voor beide dagen een leskaart en wordt er per les een beurt afgewaardeerd. Een eventueel restant van een vorige 10-lessenkaart wordt hierop in mindering gebracht. De geldigheid van de 10-lessenkaart is 10 weken.

Back To Top
X