skip to Main Content

Leerlingvolgsysteem

Volg de vorderingen van uw kind in het leerlingvolgsysteem.

 

Sinds het voorjaar 2015 zijn er een aantal wijzigingen in het systeem waarover wij u willen informeren.

 

Al voor het voorjaar 2015 aan het lessen? De u bekende inloggegevens zijn nog steeds van kracht. Indien u de inloggegevens bent vergeten dan kunt u deze opvragen door binnen het systeem op “inloggegevens vergeten” te klikken U vult dan uw mailadres in en de gegevens worden aan u toegestuurd.

 

Net begonnen met zwemles? Uw kind is ingevoerd in het leerlingvolgsysteem. U heeft op dat moment een automatische mail met uw inlogcode en wachtwoord toegestuurd gekregen. Hiermee kunt u inloggen in het systeem. Indien u geen mail heeft ontvangen dan kunt u deze alsnog opvragen door op “inloggegevens vergeten” te klikken. U vult dan uw mailadres in en de gegevens worden aan u toegestuurd.

Mailadres niet bekend? Geeft het systeem aan dat uw mailadres niet bekend is, neemt u  dan contact op met onze receptie. Wellicht dat uw mailadres niet goed in het systeem staat of dat het mailadres bij ons nog niet bekend is. U kunt het mailadres doorgeven door te bellen naar onze receptie via 0226-312166 of één van onze receptiemedewerkers aanspreken bij de balie wanneer u ons zwembad bezoekt. Zij zorgen er dan voor dat uw mailadres goed in het leerlingvolgsysteem komt te staan zodat u de vorderingen kan volgen.

 

Hoe komt u bij het leerlingvolgsysteem?

Dat kan op 3 manieren:

  1. Klik op de link of de button “Internet Zwemscore module”
  2. Of ga direct naar https://duikerdel.zwemscore.nl/
  3. Of ga met uw mobiele telefoon of tablet naar: https://duikerdel.zwemscore.nl/mobiel

De vaardigheden die worden geoefend tijdens de les worden eens per 4 weken door de zwemonderwijzer bijgewerkt, waarna u en uw kind de vorderingen digitaal kunnen volgen.
De scores kunnen zijn: “voldoende”, “bijna voldoende” of  “nog even oefenen”.
Natuurlijk blijft het ook altijd mogelijk om de zwemonderwijzer van uw kind persoonlijk te spreken. Dat kan het best door het invullen van een belbriefje bij onze receptie.  De zwemonderwijzer belt u dan op een rustig tijdstip terug.

Back To Top
X