skip to Main Content

Bij Duikerdel zijn er verschillende mogelijkheden voor het vrijzwemmen. Ons zwembad is uitermate geschikt voor gezinnen en jonge kinderen. Met de glijbaan, het aparte peuterbad, de verschillende spuitelementen, de loopmat, de touwladder en verschillende opblaaselementen is het een aantrekkelijk bad voor kinderen.

Doordat het bad niet zo groot is zijn alle baden goed te overzien wat zorgt voor veiligheid en overzicht. Heel prettig voor gezinnen en jonge kinderen!

In vakanties worden er vaak extra activiteiten en speelelementen in het water gedaan. Hou hiervoor de vakantieflyer in de gaten!

De banenzwemmers kunnen bij Duikerdel terecht om hun baantjes te zwemmen. Zowel de wat rustigere zwemmer als de snelle zwemmer kan bij ons terecht. Op donderdag en vrijdag is het water extra warm wat ideaal is voor mensen met Reumatische aandoeningen.

Even lekker relaxen? Ons recreatiebad bezit een jetstream en een bubblebad om nog even lekker na te genieten na een intensieve training of om nog even gezellig na te kletsen.

Klik hier voor de openingstijden
Klik hier voor de tarieven

Downloads: full (4266x1554) | large (980x357) | medium (300x109) | thumbnail (150x150)
Back To Top
X