skip to Main Content

Beste vrijzwemmers van Duikerdel

Belangrijke mededeling!

I.v.m. onverwacht onderhoud gaat het zwembad 2 weken dicht in de  zomervakantie t.w. van 5 t/m 16 augustus a.s.

Met uw lidmaatschap kunt u wel komen zwemmen in onze andere zwembaden, waaronder Het Baafje, De Veersloot, De Bever, Maarten vd Weijdenbad en zwembad de Wiel.

Indien u denkt dat u door de sluiting van Duikerdel deze twee weken niet meer voordelig uit bent met uw lidmaatschap dan kunt u er voor kiezen het lidmaatschap te bevriezen voor deze maand en de keren dat u wel komt een los kaartje kopen. Geef dit dan aan vóór 20 juli bij zwembad Duikerdel bij de receptie of via info@duikerdel.nl. Wanneer u geen bevriezing heeft aangevraagd gaan we er van uit dat de incasso door kan lopen en u gebruik wilt blijven maken van uw lidmaatschap.

Veel zwemplezier toegewenst en een hele fijne vakantie.

Team zwembad Duikerdel

 

Klik hier voor de Openingstijden Zomervakantie 2019

 

Vrijzwemmen

Zwembad Duikerdel is een gezellig en overzichtelijk binnenbad waar gezinnen met kinderen en de jongste jeugd zich prima kunnen vermaken. Ook de banenzwemmers hebben prima gelegenheid om lekker hun baantjes te trekken. Het zwembad bestaat uit een 25 meter wedstrijdbad, een recreatiebad met grote glijbaan, bubbelbank en jetstreams en een peuterbadje in een gezellig hoekje voor de allerkleinsten.

Bij het vrijzwemmen in alle baden ligt er vaak een loopmat en verschillende speelattributen in het water. Ook hangt de touwladder over het bad waar de kinderen mee naar de overkant kunnen klauteren. Ons wedstrijdbad is voorzien van een beweegbare bodem en een extra brede trap en ons recreatiebad heeft een aflopende helling met leuning waardoor mensen die slecht ter been zijn ook het zwembad kunnen betreden. Er is een speciale rolstoel aanwezig waar men het water mee in kan rijden. Natuurlijk is er ook een kleedruimte met toilet voor minder validen aanwezig.

Ben je even uitgezwommen dan kun je op het natte terras even heerlijk bijkomen met een heerlijk kopje koffie met appeltaart, een heerlijk patatje met een snack of een andere keuze uit ons horeca assortiment.

We zien je graag bij zwembad Duikerdel!

Back To Top
X