skip to Main Content

In verband met het coronavirus is er op dit moment geen vrijzwemmen.

Vrijzwemmen

Zwembad Duikerdel is een gezellig en overzichtelijk binnenbad waar gezinnen met kinderen en de jongste jeugd zich prima kunnen vermaken. Ook de banenzwemmers hebben prima gelegenheid om lekker hun baantjes te trekken. Het zwembad bestaat uit een 25 meter wedstrijdbad, een recreatiebad met grote glijbaan, bubbelbank en jetstreams en een peuterbadje in een gezellig hoekje voor de allerkleinsten.

Bij het vrijzwemmen in alle baden ligt er vaak een loopmat en verschillende speelattributen in het water. Ook hangt de touwladder over het bad waar de kinderen mee naar de overkant kunnen klauteren. Ons wedstrijdbad is voorzien van een beweegbare bodem en een extra brede trap en ons recreatiebad heeft een aflopende helling met leuning waardoor mensen die slecht ter been zijn ook het zwembad kunnen betreden. Er is een speciale rolstoel aanwezig waar men het water mee in kan rijden. Natuurlijk is er ook een kleedruimte met toilet voor minder validen aanwezig.

Ben je even uitgezwommen dan kun je op het natte terras even heerlijk bijkomen met een heerlijk kopje koffie met appeltaart, een heerlijk patatje met een snack of een andere keuze uit ons horeca assortiment.

We zien je graag bij zwembad Duikerdel!

Back To Top
X