Ga naar hoofdinhoud

voorjaarsvakantie

Beste zwemmers,

Het voorjaar komt er alweer bijna aan en dat betekent dat ook de voorjaarsvakantie alweer voor de deur staat. In deze nieuwsbrief lees je meer over ons rooster en de extra activiteiten in de voorjaarsvakantie.

Voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie (van zondag 26 februari t/m zondag 5 maart) geldt er een aangepast rooster. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om in de vakantie lekker vrij te komen zwemmen.

Extra activiteiten

In de vakantie zijn er tijdens het vrij zwemmen vanaf 12:30 uur weer leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen:

  • Zondag 26 februari: Kwallenballen
  • Woensdag 1 maart: Stuiverduiken
  • Zondag 5 maart: Glijbaanrace! Zet jij de snelste tijd neer?

Babypeuterlessen

De babypeuterlessen gaan in de vakantie door d.m.v. de welbekende peuterspeelochtenden. Van dinsdag t/m zaterdag hebben wij van 9:00 – 11:00 uur weer leuke opdrachten klaar staan om samen met uw dochter of zoon zowel de wereld onder water als boven water te ontdekken.

Broertjes en/of zusjes zijn met een toegangskaartje ook welkom. Hebben zij nog geen A-diploma? Dan willen wij u verzoeken om wel zwembandjes om te doen.

Aquasporten

Je kunt in de vakantie gewoon lekker komen aquasporten bij Duikerdel. De aquasportlessen van maandag- en donderdagmiddag worden verplaatst naar de ochtend. Bekijk het rooster Nog belangrijk:

  • Vanaf 9 maart start er op de donderdagochtend van 09.45-10.15 uur een extra aquasportgroep, namelijk Aqua mix!

Zwemles

Ook de zwemlessen gaan in de vakantie WEL door. Wij willen u wel graag melden dat wij -mede door ziekte- helaas te maken hebben met een personeelstekort. Het kan daarom gebeuren dat er lessen uitvallen. U wordt hier telefonisch van op de hoogte gebracht. In de meeste gevallen kunnen wij bij ziekte intern een oplossing vinden, maar dit houdt dan wel in dat uw kind eventueel een andere juf heeft.

Ook willen wij u vragen om na het omkleden van uw kind in de kleine kleedcabines en gezinscabines de kleding mee te nemen. Zo is er voor de volgende groep ook genoeg ruimte om zich om te kleden.
Daarnaast wijzen wij u graag op het oefenmoment op zondagochtend van 09:30 – 10:30 uur voor kinderen vanaf sticker 4. Er is een baan gereserveerd waar u als ouder samen met u kind kunt komen oefenen voor het gat als wel de zwemslagen.

Let op: Houd er tijdens de zwemles rekening mee dat de jongens een strakke zwembroek aan dienen te hebben en de meisjes een bikini en/of badpak. Een losse zwembroek is voor het aanleren van de zwemslagen niet fijn en geeft onnodige weerstand in het water.

Banenzwemmen

Banenzwemmers kunnen in de ochtenden hun baantjes komen zwemmen en op maandag- en woensdagavond (zie vakantierooster). Er is van maandag t/m donderdag GEEN banen zwemmen van 12.00 – 13.00 uur. Hier is in de vakantie helaas geen ruimte voor. Op de vrijdag is er WEL banen zwemmen tussen 12.00 – 13.00 uur.

Peuter/Kleuter Instuif

Onze collega’s van Actief Sport en Events organiseren in de voorjaarsvakantie een Peuter/Kleuter Instuif in Sporthal Geestmerambacht. Op dinsdag 28 februari tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen kids van 2 t/m 5 jaar zich helemaal uitleven. Zo staat er een mooi speelparcours klaar waarbij klimmen en klauteren centraal staat. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Meer info en aanmelden Het team van Duikerdel wenst jullie een fijne en spetterende voorjaarsvakantie!

Met sportieve groeten,
Team Duikerdel

Back To Top