skip to Main Content

Hieronder het vakantierooster voor Banenzwemmen, Recreatief zwemmen, Baby/Peuterzwemmen en Aquasporten. Let op! Online reserveren is nog steeds verplicht. U reserveert voor een tijdsblok, dus niet voor de totale tijdsduur die in de roosters worden vermeld.  Wanneer u online reserveert kunt u precies zien voor welke tijd u dat heeft gedaan.

Banen zwemmen en Recreatief  zwemmen

Door ons activiteitenaanbod is het bad niet altijd volledig beschikbaar om banen te zwemmen. Online reserveren blijft verplicht en geeft u garantie op een plek op het door u gekozen moment. Kijk in het rooster hieronder voor de tijden van het banen- en recreatief zwemmen.

Baby- en peuter speelochtenden

Wat is het fijn dat de baby- en peuterlessen weer gegeven mogen worden en wat gaat het al goed bij de allerkleinsten! Tijdens de zomervakantie komen de baby- en peuterlessen deels te vervallen. Er zijn per week wel drie speelochtenden speciaal ingericht voor baby’s en peuters. Hierbij wordt geen lesgegeven, maar kunt u zelfstandig verschillende opdrachten en activiteiten doen. Een gezellige, leerzame ochtend voor de allerkleinsten!

Om drukte te voorkomen reserveert u een tijdslot online. Deze reservering is verplicht.

De baby- en peuterspeelochtenden zijn op woensdag en vrijdag van 09:00-11:00 uur en op zaterdag van 09:00-12:00 uur.

Aquasporten

Tijdens de zomervakantie kunt u actief blijven tijdens de aquasportlessen. Of wellicht heeft u nu extra tijd om eens een (andere) les uit te proberen! Ook voor de aquasportlessen is reserveren verplicht. Bekijk het zomerrooster hieronder.

Fijne vakantie en veel zwemplezier namens Team Duikerdel!

Dolly op rups

Back To Top