skip to Main Content

SportDelicious, coaching waarbij je smakelijk kan afvallen

 

Langedijk: Regelmatig starten Diëtistenpraktijk  LeefSmakelijk en Zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude met een nieuw traject Sport Delicious, met uitbreiding van het aanbod van Sport paramedisch Centrum  Profit. Uniek, omdat het verschillende kwaliteiten samenbrengt en het aanbod compleet maakt.

Sport Servicepunt Langedijk, Sport Paramedisch Centrum Profit en Diëtistenpraktijk LeefSmakelijk bieden een 8 weken durend leefstijlprogramma aan: SportDelicious. Tijdens deze cursus sport u 1 keer per week bij ProFit en 1x per week bij zwembad Duikerdel. Daarnaast krijgt u intensieve begeleiding van de diëtist: aan het begin heeft u een individueel intakegesprek om doelen te bepalen en krijgt u een dagmenu waarmee u af kunt vallen. Tijdens het traject ziet u de diëtist elke week: de ene week tijdens een voedingsles met de groep en de andere week tijdens een individueel gesprek. Het doel van de cursus is om de eerste stap naar een gezonde leefstijl te zetten door meer kennis over voeding te vergaren en door sporten in uw dagelijks leven te introduceren. U zult merken dat u zich snel fitter voelt!

Eerder behaalde successen: Joke is tijdens de 13-weekse SportDelicious maar liefst 15 kg afgevallen en kan zich veel vrijer bewegen. Ze heeft geleerd om vooral te kijken naar wat je wél kunt eten i.p.v. wat je beter niét kunt eten. Andere deelnemers zijn tijdens de cursus bij ProFit in 8 weken 9 kg en 7,5 lichter en hun bloeddrukmedicatie is meer dan de helft verminderd! Deelnemers die aan de voorafgaande cursussen hebben deelgenomen voelen zich een stuk fitter en gezonder.

Als er een nieuwe ronde start wordt die voorafgegaan door een informatieavond bij Sport Paramedisch Centrum ProFit, Oester 26 in Noord Scharwoude. Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over de inhoud van de cursus en kunt u uw vragen stellen. Er is een mogelijkheid om ongeveer de helft van de zorgverzekeraar vergoed te krijgen. Meer info hierover tijdens de informatieavond.

Voor meer informatie of aanmelden voor de informatieavond zie www.leefsmakelijk.nu of www.profitsport.nl

Sport Delicious voor nieuwsbrief(2) logo Profit
Back To Top
X