skip to Main Content

Kinderen die extra aandacht nodig hebben

Bij Duikerdel is er de mogelijkheid voor het volgen van zwemlessen in kleine groepjes. Deze speciale zwemgroepjes zijn bedoeld voor kinderen die moeilijk mee kunnen komen in reguliere zwemlessen (denk hierbij aan bijvoorbeeld ADHD, PDD NOS, autisme of kinderen met downsyndroom). Het tempo in de reguliere zwemlessen is voor hen vaak te hoog en doordat de groepen groter zijn is er minder persoonlijke aandacht voor hen.

Groepsgrootte

De groepjes van de speciale zwemlessen zijn klein (meestal maximaal 3 kinderen) zodat de kinderen veel meer persoonlijke aandacht en extra uitleg krijgen dan bij een reguliere groep.

Inschrijven

Wanneer u denkt dat deze lessen wellicht iets kunnen zijn voor uw kind dan kunt u een mail sturen naar info@duikerdel.nl. Onze zwemles coördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Samen kijken we dan of deze lessen geschikt zijn voor uw kind en welke dag en tijd u uit zou komen om de lessen te volgen.

Tarieven

Deze lessen worden aangeboden voor een ander tarief dan de reguliere lessen. Er is geen zwempakket voor deze lessen mogelijk, alleen betaling middels een 5 of 10 weekse leskaart. De tarieven kunt u vinden op onze pagina tarieven zwemles. (link naar tarieven)

Overstap van reguliere naar speciale groepjes en andersom

Wanneer u bent begonnen in de reguliere lessen en dit blijkt niet te werken dan is er een mogelijkheid om over te stappen. Dit gaat in overleg met u, de zwemles coördinator en de administratie. Ook wanneer uw kind in een speciale groep zit en zou kunnen meedoen in een reguliere groep wordt dit in samenspraak met u gedaan.

In de voorwaarden voor een pakket (link naar voorwaarden pakket) en voorwaarden voor zwemleskaarten (link naar voorwaarden zwemleskaarten) kunt u lezen wat er gebeurt wanneer uw kind de overstap maakt van een reguliere groep naar een speciale groep.

Back To Top
X