skip to Main Content

Nieuwsbrief 7-10-2021

Beste zwemleskinderen en ouder(s)/verzorger(s),

Na een lange tijd wachten is het eindelijk weer zover: de kijkdag staat voor de deur! In de week van 11 oktober is het weer mogelijk om te kijken bij de zwemles van uw kind.

De kijkdagen komen er, in vergelijking met vroeger, net iets anders uit te zien. Wel in positieve zin, want de kijkdagen zullen vanaf nu langer zijn. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en daarom maken wij daar ook tijd voor.
U kunt 6 keer per jaar komen kijken bij uw kind. Voor de kijkdag van volgende week houden wij nog wel even een maximaal aantal personen van 2 per leskind aan. Zo houden we de drukte nog even buiten de deur.

Bij de kijklessen van een uur mag het laatste half uur van de zwemles langs de badrand worden meegekeken naar de vorderingen van uw kind. De laatste tien minuten van de les wordt er door de kinderen gespeeld in het recreatiebad en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de zwemjuf of meester. Voor de lessen van een half uur geldt dat u de hele les mag kijken. Er wordt 20 minuten les gegeven en de laatste 10 minuten kunt u vragen stellen terwijl de kinderen spelen in het recreatiebad.
Houd de vragen het liefst kort en bondig, zodat iedereen de kans krijgt om zijn/haar vraag te stellen. Is het u niet gelukt om een vraag te stellen? Dan kunt u altijd een belbriefje invullen, zodat de zweminstructeur u terug kan bellen.

Wist u dat…
het weer mogelijk is om te komen oefenen op zondag? Kinderen die bij Duikerdel lessen voor hun A-diploma kunnen gratis komen zwemmen.
Hieronder nog wat belangrijke puntjes om rekening mee te houden:

  • Tijdens de kijkdagen mogen er in het kader van de wet op de privacy geen foto’s en/of video’s gemaakt worden.
  • In de herfstvakantie gaan de zwemlessen gewoon door volgens het reguliere rooster.
  • Heeft u een lespakket? Dan is het toegestaan om 4 keer per seizoen een les te missen. Worden dit er meer? Dan worden er kosten in rekening gebracht.
  • Wij krijgen veel vragen over de kledingeisen tijdens zwemles. Deze vindt u terug in de vorige nieuwsbrief.
  • Tijdens de zwemles is het druk met parkeren. Graag vragen wij u niet in het gras en op de invalide parkeerplaats te parkeren (tenzij u een ontheffing heeft). Bij drukte kunt u parkeren bij sporthal Geestmerambacht – aan de overkant van de straat. Dank voor uw begrip.

Wij hopen iedereen zo voldoende geïnformeerd te hebben en mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet deze bij de receptie of via info@duikerdel.nl te stellen.

Tot snel in Zwembad Duikerdel!

Back To Top