skip to Main Content
Nieuwsbrief 2 April 2021

Nieuwsbrief vrijdag 2 april 2021

Beste zwemleskinderen en ouder(s)/verzorger(s),

Wij zijn weer open voor de zwemlessen
Eindelijk zijn wij weer open! De openstelling is nog beperkt, want het geldt nog steeds alleen voor de zwemlessen. Toch zijn we superblij dat we weer iets mogen. Fijn voor de juffen en meester, maar nog fijner voor de kinderen!

Incasso in april
Aangezien de zwemlessen weer begonnen zijn, gaan wij ook de automatische incasso weer opstarten. Dit geldt voor iedereen die gekozen heeft voor een lidmaatschap ‘zwemlessen voor het zwem ABC’. De automatische incasso vindt plaats in de maand april. Het bedrag dat geïncasseerd zal worden, is voor de halve maand van maart en de hele maand april. Daarnaast heeft een enkeling in de maanden november of oktober een contante betaling gedaan, waarbij betaald is voor niet gevolgde lessen. Hiervoor wordt er een compensatie in de incasso meegenomen. Het bedrag van de incasso in april is dus anders dan het normale maandtarief.

Als de zwemlessen gewoon door kunnen blijven gaan, worden de automatische incasso’s vanaf mei weer op normale wijze, voor de huidige maandtarieven, opgestart.

Hoe zijn de zwemlessen verlopen?
Eindelijk mochten we weer! Wat was iedereen blij! Allemaal vrolijke kinderkopjes stonden dinsdag 16 maart voor de Duikerdel te trappelen om weer het water in te kunnen springen. Om er een feest van te maken, was alles versierd met ballonnen en mochten de kinderen door ons nieuwe gatenzeil naar binnen. Op dit nieuwe zeil staan onze nieuwe mascottes: Sam en Suus. Het was een warm welkom! De eerste tien minuten van elke zwemles werd er gespeeld om weer even te wennen aan elkaar en het water. De rest van de les verliep goed en met een hoop plezier.

De kop is er dus af! Dat betekent ook dat de spanning om weer te gaan zwemmen wat minder is geworden en er weer met kleding aan gezwommen kan worden. De kinderen van niveaus 0, 1, 2 en 3 doen dit de eerste les van de maand. De kinderen die zwemmen voor niveau 4, 5 en het B- en C-diploma doen dit elke week.

Graag willen we u er nog aan herinneren dat het bij het ophalen na de zwemles fijn is als u 5 minuten voor het einde van de les in de kleedkamer aanwezig bent.

Contact
Vanwege de maatregelen is het helaas nog niet mogelijk om kijkdagen in te plannen. Wij proberen u via deze weg zoveel mogelijk op de hoogte te brengen over de zwemlessen. Mocht u toch meer vragen hebben rondom de zwemles van uw kind, dan kunt u een belbrief invullen bij de receptie of een mail sturen naar info@duikerdel.nl. Wij zorgen dat de mail bij de desbetreffende zweminstructeur komt en hij/zij zal vervolgens telefonisch contact met u opnemen.

Pasen
Door het paasweekend komen de zwemlessen op maandag 5 april, tweede paasdag, te vervallen.

Wij wensen u fijne paasdagen en we zijn blij dat we elkaar weer kunnen zien bij zwembad Duikerdel!

Groeten van Team Zwembad Duikerdel

Back To Top
X