skip to Main Content

Nieuwsbrief Duikerdel

Beste zwemmers van Zwembad Duikerdel,

Goed nieuws! Vanaf 5 juni zijn er weer meer versoepelingen in de zwembadbranche en dus ook in zwembad Duikerdel. Dit betekent dat wij, in aangepaste vorm, weer meer activiteiten mogen gaan aanbieden. Lees in deze nieuwsbrief meer over het opstarten van de aquasporten, de baby/ peutergroepen en eventuele wijzigingen voor het banen zwemmen en de zwemlessen. Daarnaast ontvangt u informatie over de automatische incasso, de kinderopvang en onze horeca. Heeft u al een kijkje genomen op onze vernieuwde website?

Wij zijn erg blij dat we u weer mogen ontvangen, het wordt tijd dat we elkaar weer (her)zien! Wij vragen u voor een bezoek het protocol nog eens goed door te lezen. Dit zorgt voor duidelijkheid bij iedereen en zorgt ervoor dat u zorgeloos en met plezier kunt komen zwemmen. Lees het protocol HIER.

Vernieuwd rooster banenzwemmen

Sinds een kleine maand is het bad geopend voor het banen zwemmen. Aangezien er nu ook andere doelgroepen zullen starten, zijn er wijzigingen in het banenzwemrooster. Reserveren blijft verplicht. Kijk voor de openingstijden en het reserveren op www.duikerdel.nl.

Zwemlessen en zomercursus

Het rooster voor de zwemlessen blijft gelijk. Om de kinderen een extra boost te geven, zal er tijdens de eerste drie weken van de zomervakantie een snelcursus gegeven worden. Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over in een aparte nieuwsbrief.

Fit de zomer in met aquasport (filmpje)

Vanaf maandag 7 juni mogen er weer aquasporten gegeven worden! De lessen zullen nog in een iets aangepaste vorm aangeboden worden, maar er kan weer gewerkt worden aan de fitheid in het water. Kijk voor de tijden en het reserveren op www.duikerdel.nl.

Zwemmen voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinsten mogen weer zwemmen! Vanaf dinsdag 8 juni zijn de baby’s en peuters welkom om samen met hun ouder/verzorger te komen zwemmen. Er zal weer lesgegeven worden in vakken. Kijk voor de tijden op www.duikerdel.nl.

Kinderopvang

Helaas is er vanaf heden op de vrijdagochtend GEEN kinderopvang meer mogelijk binnen Duikerdel. Heeft u voorheen wel gebruik gemaakt van de kinderopvang? Wij vragen u een mail te sturen naar info@duikerdel.nl, dan nemen wij contact met u op.

Incasso

Doelgroepen
Vanaf juli zal er voor de eerste keer een incasso ronde plaatsvinden. Dit geldt voor iedereen met een lidmaatschap binnen: baby/peuter, aquasporten en recreatief zwemmen. Wilt u nog niet starten? Dan vragen wij u een mail te sturen naar info@duikerdel.nl. Uw lidmaatschap zal dan beëindigt worden. Als u later weer wilt starten, dient er opnieuw inschrijfgeld betaald te worden. Dit geldt ook voor klanten die een coronastop hebben gehad,
Voor de lessen die u in juni volgt betaald u €5,00 per les. U kunt dit bij de receptie per pin of contant betalen.
LET OP: als wij geen mail ontvangen of niets van u horen, gaan wij ervan uit dat het lidmaatschap weer gestart kan worden vanaf 7 juni!

Zwemlessen
Voor de zwemlessen geldt dat de maanden juli (half) en augustus (half) in één keer worden geïncasseerd in juli. Dit is in totaal 1 maandtermijn. Vanaf september zal de incasso weer maandelijks plaatsvinden. De incasso van deelpakketten van het Zwem ABC blijven doorlopen.

Recreatief zwemmen op zondag?

Zwembad Duikerdel blijft voorlopig nog gesloten op zondag. Mocht u recreatief willen zwemmen of met uw kind even willen oefenen, bent u van harte welkom in de Bever, ons buitenbad in Sint Pancras.

Buitenterras

Sinds 19 mei is de horeca bij Duikerdel geopend met een buitenterras. Drink een lekker kopje koffie tijdens het wachten op de zwemles of geniet van een glaasje fris na het banen zwemmen. Op dit terras gelden dezelfde regels als bij andere buitenterrassen.

Corona regels

  • Reserveren (voor het banenzwemmen, de baby/peuterlessen en de aquasporten) en een gezondheidscheck zijn verplicht.
  • Reserveren voor Zwembad Duikerdel kan HIER.
  • U dient thuis uw badkleding aan te doen voor het zwemmen. Kleedkamers zijn open na de activiteit, maar douches blijven gesloten.
  • Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar, deze mag af tijdens het sporten.
  • Lees HIER alle uitgebreide coronamaatregelen voor Zwembad Duikerdel of kijk op de website.
Back To Top