Ga naar hoofdinhoud

nieuwsbrief 20-4-2022

Beste zwemmers van Zwembad Duikerdel,

Met deze extra nieuwsbrief willen we jullie graag informeren over de naderende zomersluiting vanwege een grondige verbouwing en renovatie van Duikerdel. Hoewel het nog wel even duurt en wij nog niet alle details kennen, vinden wij het belangrijk dat iedereen tijdig geïnformeerd wordt. Vandaar deze eerste ‘Verbouwingsupdate’.

Wat gaan we doen?

De verbouwing is eigenlijk een ‘onzichtbare verbouwing’. De grootste aanpassing zit namelijk in de beweegbare vloer in het wedstrijdbad. De vloer is na 23 jaar aan vervanging toe en samen met de gemeente en de firma Variopool gaan wij die vervanging dit jaar realiseren. Tegelijkertijd biedt dit ons de mogelijkheid om ook een aantal andere zaken (grondig) aan te pakken, namelijk:

  • Renovatie van kleedkamers en vloeren
  • Renovatie van de kluisjes
  • Vervangen van kapotte tegels in de baden
  • Diverse schilderwerkzaamheden

Wij weten dat we met deze aanpassingen weer vele jaren verder kunnen en alle zwemactiviteiten beter en ook veilig kunnen aanbieden.

Welke periode?

We proberen uiteraard om zo kort mogelijk dicht te zijn, maar we ontkomen er niet aan om de deuren van Duikerdel in totaal circa 10 weken te sluiten. Dit is hopelijk iets te ruim genomen, maar met de kennis van nu en van de aannemer moeten we op dit moment hiervan uitgaan.

Van maandag 20 juni tot aan de laatste week van de zomervakantie is het bad dan ook gesloten. Wij hopen op zondag 28 augustus het bad weer spetterend te openen, maar hier houden én brengen we iedereen van op de hoogte houden via de nieuwsbrief. Volg ons daarnaast vooral via Facebook en Instagram voor wekelijkse foto-updates.

Wat betekent dit voor mij?

Kort gezegd betekent dit het volgende:

  • Tot en met zondag 19 juni gaan alle zwemactiviteiten door volgens het rooster.
  • Vanaf maandag 20 juni zijn wij gesloten en komen alle activiteiten in Zwembad Duikerdel te vervallen.
  • Alleen de zwemlessen voor de niveaus 3+, 4, 5 en B gaan door. Deze vinden vanaf 20 juni t/m 16 juli plaats in Zwembad De Bever. Een nieuwsbrief met exacte tijdstippen volgt.

Voor de overige activiteiten is er helaas een vervroegde zomerstop! Dit betekent dat de abonnementen bevroren worden en weer te gebruiken zijn vanaf 28 augustus*.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Deze mag u uiteraard stellen via de mail (info@duikerdel.nl), maar weet ook dat wij op dit moment ook nog niet alles weten en u in een volgende nieuwsbrief meer informatie krijgt.

Hopelijk tot snel!
Team Duikerdel.

Back To Top