skip to Main Content

Beste zwemmers van Zwembad Duikerdel,

De voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur. Natuurlijk hebben we in Duikerdel dan weer leuke activiteiten gepland staan tijdens de vrijzwemuren. Ook zijn er in deze vakantie enkele wijzigingen in het huidige rooster. In deze nieuwsbrief informeren we jullie hier graag over.


Activiteiten voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie staan er weer leuke activiteiten op de planning tijdens de vrijzwemuren in Duikerdel. En dit keer staan deze deels in het teken van de Olympische Winterspelen!

  • Maandag 21 februari: Stuiverduiken
  • Woensdag 23 februari: Kwallenballen
  • Donderdag 24 februari: Olympisch ABC-spel
  • Zondag 28 februari: Bobslee spel

Doe je ook gezellig mee? Klik op onderstaande button voor het rooster dat geldt in de voorjaarsvakantie.

Rooster vrijzwemmen


Aquasporten en banenzwemmen

In verband met de voorjaarsvakantie (maandag 21 t/m zondag 27 februari) zijn de roosters voor aquasporten en banenzwemmen volgende week ook iets anders dan je gewend bent.
Klik op de button hieronder voor de roosters die in de voorjaarsvakantie gelden.

Rooster voorjaarsvakantie


Zwemles

Nu de maatregelen weer flink zijn versoepeld, kunnen we voor de zwemlessen weer het reguliere rooster gaan hanteren. Dit geldt vanaf maandag 21 februari en betekent het volgende:

  • De zwemlessen in de voorjaarsvakantie gaan door.
  • Kinderen van 4 jaar lessen een half uur.
  • Kinderen vanaf 5 jaar lessen weer een uur. Dit geldt voor alle groepen.

Ook mag er weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en zijn de douches weer beschikbaar. Let wel; er wordt alleen afgespoeld. Het is niet de bedoeling dat er uitgebreid haren worden gewassen.

Let op: Houd ons corona dashboard op de website in de gaten! Hierop wordt aangegeven of de zwemles van uw zoon of dochter doorgaat. De kans is groot dat ook wij last zullen ondervinden van besmettingen bij ons personeel, waardoor lesuitval helaas onvermijdelijk is.


Baby Peuter

De baby peuter lessen gaan in de voorjaarsvakantie gewoon door, maar wel in een iets andere vorm. Dinsdag- t/m zaterdagochtend wordt er namelijk van 9:00 – 11:00 uur een peuter speelochtend georganiseerd.
Ook deze ochtenden staan in het teken van de Olympische Spelen. Wil je ook spelen met de Olympische ringen, rodelen of bobsleeën? Kom dan gezellig meedoen! En neem meteen ook je broertje/zusje mee, want die zijn natuurlijk ook welkom!


Horeca

Wat een mooi nieuws dinsdag tijdens de persconferentie. Bijna alle coronamaatregelen komen vanaf morgen, vrijdag 18 februari, te vervallen, behalve (tot 25 februari) de QR-code. Bij ons betekent dit onder andere ook dat de horeca weer gewoon open is voor gebruik. Eindelijk!

Kijk voor het volledige overzicht van de huidige regels op ons coronadashboard.


Hopelijk tot snel!
Team Duikerdel.

P.s. In een volgende nieuwsbrief zullen we iedereen nader informeren over de aankomende verbouwing van ons zwembad in de zomermaanden.

Back To Top