skip to Main Content

Nieuwsbrief Duikerdel

Beste zwemmers van Zwembad Duikerdel,

De zomervakantie staat voor de deur. Heerlijk even vrij zijn, genieten van het mooie weer en genoeg tijd om te komen zwemmen! Lees in deze nieuwsbrief hoe de zomervakantie in Zwembad Duikerdel er uit zal gaan zien.

Geen zwemlessen, wel extra oefenen

Van 12 juli t/m 22 augustus zullen er geen zwemlessen gegeven worden. Vanaf maandag 23 augustus zullen de zwemlessen weer hervat worden.

Wij zijn erg blij met het grote animo voor de snelcursus. Voor niveau 3/4 (diep) zijn nog enkele plekjes vrij! Komt uw kind zwemmen tijdens de snelcursus? Houd er dan rekening mee dat de snelcursus een extra oefenmoment is en geen garantie geeft op afzwemmen of een sticker voor het volgende niveau. Wij streven er naar dat uw kind tijdens de snelcursus elke dag dezelfde juf/meester heeft, maar kunnen dit niet garanderen.

Wilt u zelf bijdragen aan een boost van het zwemniveau van uw kind(eren)? Ga dan gezellig samen oefenen! Samen spelen in het water, met de nadruk op watervrij maken en een hoop plezier, is hierbij de beste manier. Ga niet te veel in op de techniek van de slagen. Als uw kind al verder is in het zwemtraject kunt u werken aan de zwemconditie door samen baantjes te zwemmen.

Onze buitenbaden zijn zeven dagen per week geopend om te oefenen. Op maandag, woensdag en vrijdag is er van 12:00-14:00 uur recreatief zwemmen in Zwembad Duikerdel.

Tijdens het recreatief zwemmen in Zwembad Duikerdel worden er leuke activiteiten aangeboden door onze instructeurs, wat is nog even een verrassing… Komt u samen oefenen? Vergeet dan niet online een plekje te reserveren.

Banen zwemmen

Door ons activiteitenaanbod is het bad niet altijd volledig beschikbaar om banen te zwemmen. Online reserveren blijft verplicht en geeft u garantie op een plek op het door u gekozen moment. Kijk in het rooster hieronder voor de tijden van het banen- en recreatief zwemmen.

Baby- en peuter speelochtenden

Wat is het fijn dat de baby- en peuterlessen weer gegeven mogen worden en wat gaat het al goed bij de allerkleinsten! Tijdens de zomervakantie komen de baby- en peuterlessen deels te vervallen. Er zijn per week wel drie speelochtenden speciaal ingericht voor baby’s en peuters. Hierbij wordt geen lesgegeven, maar kunt u zelfstandig verschillende opdrachten en activiteiten doen. Een gezellige, leerzame ochtend voor de allerkleinsten!

Om drukte te voorkomen reserveert u een tijdslot online. Deze reservering is verplicht.

De baby- en peuterspeelochtenden zijn op woensdag en vrijdag van 09:00-11:00 uur en op zaterdag van 09:00-12:00 uur.

Sportieve zomer

Tijdens de zomervakantie kunt u actief blijven tijdens de aquasportlessen. Of wellicht heeft u nu extra tijd om eens een (andere) les uit te proberen! Ook voor de aquasportlessen is reserveren verplicht. Bekijk het zomerrooster hieronder.

Incasso

Bij deze willen wij u informeren dat vanaf begin juli de automatische incasso weer van start zal gaan. Zoals in een eerdere nieuwsbrief is vermeld, is het vanaf heden niet meer mogelijk om een abonnement te bevriezen tijdens de zomermaanden.

Welkom nieuwe collega’s

Wellicht heeft u al kennis gemaakt, maar sinds kort hebben wij versterking van twee nieuwe dames in de receptie/horeca. Welkom Astrid en Renate!

Wij wensen u alvast een fijne zomer en zien u graag binnenkort.
Team Zwembad Duikerdel

Back To Top