Ga naar hoofdinhoud

nieuwsbrief 28-11-2021

Beste zwemmers van Zwembad Duikerdel,

Sinds zondag 28 november j.l. gelden de nieuwe coronamaatregelen voor de zwembaden. Om ons bad open te kunnen houden, dienen wij ons aan deze maatregelen te houden. Wij vragen daarom om uw begrip: wij hebben deze regels niet bedacht, maar moeten ze wel uitvoeren.

Indien u Duikerdel bezoekt, vragen wij u om u aan deze regels te houden en onze medewerkers met respect te behandelen.

Belangrijkste maatregelen voor uw bezoek aan Duikerdel vanaf 28 november

 1. Iedereen volgt de basisregels:
  • Houd 1,5m afstand
  • Was vaak en goed uw handen en hoest en nies in uw ellenboog.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
 2. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor personen vanaf 13 jaar wanneer men zich gaat verplaatsen (alleen in het water zelf niet).
 3. Alle bezoekers vanaf 18 jaar moeten worden gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs + een ID bewijs.
 4. Publiek is niet toegestaan bij sportactiviteiten en trainingen, dus ook niet bij de zwemles.
 5. Iedereen wordt verzocht om in badkleding naar het zwembad te komen.
 6. Looproute: U komt binnen via de hoofdingang en betreedt via de deur van de natte horeca de zwemzaal.
 7. Het is mogelijk om na de activiteit te douchen en om te kleden in de kleedkamers.
 8. Alle bezoekers en huurders hebben om 17.00 uur het pand verlaten – verlaat het bad dus tijdig.

Zwemles en diplomazwemmen:

 • De zwemlessen die na 17:00 uur plaatsvinden, worden grotendeels verplaatst naar de zondag. Klanten voor wie dit geldt, worden hierover gebeld.
 • De leskinderen dienen weer in badkleding naar de zwemles te komen. Na de zwemles mag maximaal 1 ouder/begeleider, mits in het bezit van een coronatoegangsbewijs én met een mondkapje op, helpen bij het omkleden.
 • Blijf bij klachten thuis, ook bij milde klachten. Kinderen die verkouden zijn, kunnen helaas dus niet deelnemen aan de zwemles.
 • De zwemles duurt de ene week 35 minuten en de andere week 45 minuten. Dit is om de week verschillend.
 • Looproute:
  *Voor de zwemles: Iedereen komt binnen via de hoofdingang. Ouder/verzorger wordt gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs + een ID bewijs. Daarna wordt de zwempas gescand bij de receptie en wordt uw kind naar de deur van de zwemzaal gebracht. De ouder/verzorger verlaat het pand bij de schuifdeuren van de horeca.
  *Na de zwemles: Ouder/verzorger wordt gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs + een ID bewijs en gaat richting de kleedkamers om het kind om te kleden. Graag achter in het hokje zittend plaats nemen. Daarna verlaat men het zwembad via de schuifdeuren van de horeca.
 • De kijklessen zijn tot nader bericht opgeschort.

Bekijk het filmpje voor de juiste looproute via onderstaande button:

Bekijk HIER het filmpje
Vrijzwemmen (en banenzwemmen op zondag).
Helaas is er GEEN banenzwemmen en GEEN vrijzwemmen in de avonden en op zondagen. Vanwege de vroege sluiting wordt op zondag zwemles gegeven. Op andere dagen kunt u gewoon komen banenzwemmen volgens het rooster.

Aquasporten
Helaas voor de aquasporters van de maandag-, woensdag- en vrijdagavond gaan de aquasporten niet door i.v.m. met de sluiting van het zwembad om17:00 uur.
Voor de andere aquasporters geldt: graag weer via de zwemzaal naar binnen in badkleding.

Baby Peuter
Baby peuter zwemmen gaat gewoon door. Wel geldt: U komt binnen via de hoofdingang en heeft uw badkleding al aan. Uw kind kunt u op de zwemzaal omkleden.

Horeca
Tijdens de zwemlessen is de horeca gesloten. Ouders kunnen helaas dus ook niet binnen wachten. Bij overige activiteiten is de horeca wel geopend.

Tot slot
Alle informatie rondom het “protocol verantwoord zwemmen” kunt u HIER nalezen.

Nogmaals, we bedenken deze maatregelen niet, maar zijn wel verplicht ons hieraan te houden. We vragen u dit te accepteren indien u naar het zwembad komt en onze medewerkers (zowel op locatie als online) met respect te blijven behandelen.

Indien u geen gebruik kunt maken van uw lidmaatschap door de opgelegde maatregelen, zijn wij bereid om mee te denken aan een eventuele oplossing m.b.t. uw abonnement (bijv. tijdelijk bevriezen). Graag verzoeken wij u dit via info@duikerdel.nl aan te geven.

Wij hopen iedereen zo voldoende geïnformeerd te hebben en mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet deze bij de receptie of via info@duikerdel.nl te stellen.

Team Zwembad Duikerdel

Back To Top