Ga naar hoofdinhoud

nieuwsbrief 25-11-2022

Beste bezoekers van Duikerdel,

Sinterklaas is alweer even in het land en ook de feestdagen staan weer voor de deur. In deze nieuwsbrief lees je over sinterklaas, onze knutselwedstijd, de kerstvakantie en verschillende belangrijke data in de decembermaand.

Sinterklaas

Nu Sinterklaas weer in het land is, hopen wij natuurlijk dat hij ook weer een bezoekje komt brengen aan ons mooie zwembad. Wij hebben in de wandelgangen gehoord dat hij misschien zelfs wel een kijkje komt nemen tijdens het afzwemmen op zondag 4 december. Aangezien het afzwemmen al om 08:30 uur begint, en wij niet weten of Sinterklaas al zo vroeg op pad is, blijft dit natuurlijk een verrassing ūüėČ.

Knutselwedstrijd

Terug van weggeweest is onze knutselwedstrijd! Knutsel een mooie surprise en win daarmee een mooie prijs. De surprises kunnen bij Duikerdel worden ingeleverd t/m 2 december. De winnaars worden bekend gemaakt via onze Facebookpagina, Instagram en op de website. Daarnaast krijgen zij natuurlijk ook een belletje, zodat zij weten wanneer zij hun prijs op kunnen komen halen.

Wij hopen dat wij Duikerdel de komende weken weer kunnen versieren met veel mooie knutselwerken!

Kerstvakantie

In de kerstvakantie (zondag 25 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023) gaan de zwemlessen, de baby/peuter lessen en de aquasportlessen NIET door. Wel zijn er meerdere mogelijkheden om in de vakantie lekker vrij te komen zwemmen.

Recreatief/Vrij zwemmen

 • Dagelijks vanaf 08:30 uur in het recreatiebad en vanaf 10:00 uur tot. 15.00 uur in het gehele bad.
  Er worden tijdens het vrijzwemmen weer leuke spellen gedaan. Houd hiervoor de socials en de website in de gaten!

Banen zwemmen

 • Maandag t/m vrijdag van 08:30 – 10:00 uur.

Belangrijke data

Door de feestdagen in de decembermaand is Duikerdel wat vaker gesloten. Noteer onderstaande data daarom alvast in de agenda.

Duikerdel is gesloten op:

 • Maandag 5 december¬†vanaf 14.30 uur (Sinterklaas) ‚Äď De zwemlessen komen te vervallen, zodat de kinderen zich kunnen voorbereiden op een gezellige pakjesavond.
 • Zaterdag 24 december¬†vanaf 15.00 uur (Kerstavond) – De zwemlessen gaan wel door deze dag!
 • Zondag 25 december¬†(Eerste Kerstdag)
 • Maandag 26 december¬†(Tweede Kerstdag)
 • Vrijdag 30 december¬†vanaf 15:00 uur – Er is wel vrij zwemmen tot 15.00 uur.
 • Zaterdag 31 december¬†(Oudjaarsdag)
 • Zondag 1 januari¬†(Nieuwjaarsdag)
 • Zaterdag 7 en zondag 8 januari¬†
Wij hopen u op deze manier weer voldoende te hebben ge√Įnformeerd. Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze uiteraard stellen door een mail te sturen naar¬†info@duikerdel.nl.

Tot snel in Duikerdel!

Team Duikerdel

Back To Top