skip to Main Content

Nieuwsbrief 24/8

Beste zwemmers van Zwembad Duikerdel,

De zomervakantie is helaas alweer voorbij. Dit betekent voor Zwembad Duikerdel dat vanaf maandag 23 augustus het reguliere rooster weer geldt en we in grote lijnen weer het rooster gaan hanteren die jullie van ons gewend waren voor Corona. De openingstijden vindt u hier.

Routing

De routing is voorlopig hetzelfde, maar met een paar versoepelingen:

  • De douches zijn weer geopend. Dit geldt voor de baby peutergroepen en bezoekers die komen aquasporten, vrij zwemmen en banenzwemmen.
    – De kinderen van de zwemles kunnen nog geen gebruik maken van de douches.
    – In de doucheruimte dient u 1,5 meter afstand te houden.
    – Bij drukte vragen wij u om even geduld te hebben.
  • Het gebruik van de kluisjes is weer toegestaan.
  • Alle doelgroepen en zwemles kinderen verlaten het zwembad via de nooddeur.
  • Reserveren blijft verplicht. Dit in verband met de registratieplicht.

Zwemlessen

Voor de kinderen van de zwemlessen blijven dezelfde regels gelden als vóór de zomervakantie. Tijdens de drukte kunnen wij de 1,5 meter helaas niet handhaven en daarom kunnen er dus geen versoepelingen plaatsvinden. Wij hopen dat dit bij de volgende versoepelingen wel mogelijk is.
De kinderen blijven voorlopig binnenkomen via de zijdeur. Bij aankomst hebben zij hun zwemkleding al aan. De ene week hebben de kinderen een korte zwemles en de andere week een lange les.
Het is voor de kinderen helaas nog niet mogelijk om te douchen na de zwemles. Dit i.v.m. te veel kinderen. Na de zwemles kunnen de kinderen worden omgekleed in de kleedkamers en verlaten zij het zwembad via de nooddeur.

Gebruik leerlingvolgsysteem stopt

Vanaf heden gaan wij het leerlingvolgsysteem niet meer actief gebruiken. In plaats daarvan gaan wij meer (en langere) kijkdagen inplannen en werken onze instructeurs natuurlijk met de welbekende belbriefjes. Op deze manier blijven we in contact met de ouder(s)/verzorger(s) en is er meer ruimte om bijvoorbeeld vragen te stellen over de voortgang van de kinderen.

Zondag geopend

Goed nieuws! Vanaf heden is Zwembad Duikerdel ook weer geopend op zondag. Van 9.30 tot 15.00 uur is het mogelijk om lekker te komen vrij zwemmen. Daarnaast kunt u van 9.30 tot 10.30 uur ook banen zwemmen.Wij zijn blij dat wij weer iets meer mogen en we gaan er, samen met u, weer een heerlijk zwemseizoen van maken. Indien er onduidelijkheden of vragen zijn, mail ons gerust via info@duikerdel.nl.

Tot snel in zwembad Duikerdel!

Team Duikerdel.

Back To Top