Ga naar hoofdinhoud

welkom

Beste Duikerdel vrienden,

Wat vliegt de zomervakantie, met nog een week te gaan, toch snel voorbij… Dat geldt niet alleen voor alle vakantiegangers, maar ook voor ons in Duikerdel! De afgelopen 10 weken is namelijk heel hard en veel gewerkt om het zwembad flink op te knappen en weer spik en span in orde te krijgen!

Vanaf zaterdag 27 augustus (her)opent Zwembad Duikerdel haar deuren weer voor iedereen. Graag nodigen we al onze ‘zwemleden’ uit om aanwezig te zijn bij deze feestelijke heropening en/of aansluitend bij een van de leuke wateractiviteiten op zaterdag en/of zondag:

Programma: veel leuke wateractiviteiten

Zoals in het programma genoemd, gaan we zaterdag direct na de officiele opening -door de wethouder- van start met leuke gratis activiteiten voor de jeugd:

  • Zo kan je tussen 11.30 uur en 14.30 uur vrijzwemmen
  • zijn er 2 leuke gratis clinics te beleven: duiken & waterpolo
  • Aansluitend gaat iedereen uiteraard naar de Beddenrace en is iedereen de dag erna weer WELKOM voor watervertier!

Ook op zondag 28 augustus is er wederom gratis vrijzwemmen en ligt onze grote opblaas krokodil weer te water (Alleen mogelijk met een A diploma). Voor iedereen zonder A-diploma kan er in het recreatiebad gezwommen worden tussen 09.30 en 15.00 uur – zien we je dan ook!?


Let wel: onze opblaas krokodil is alleen toegankelijk voor kinderen met een A-diploma!

Vanaf maandag 29 augustus gaat het normale rooster weer van start bij zwembad Duikerdel met de activiteiten die u van ons gewend bent: leszwemmen, aquasport, de baby/peuterlessen en vrouwen zwemmen.

Klik hier voor het rooster bij Duikerdel
We hopen velen van jullie zaterdag te zien bij de openingshandeling of voor een kop koffie en om zelf te aanschouwen wat we allemaal verbeterd/aangepakt hebben.
Heel graag tot dan en wensen iedereen een heel fijn, mooi en spetterend nieuw zwemseizoen het komend jaar.Met spetterende groet,
Namens het hele team Duikerdel
Back To Top