skip to Main Content

nieuwsbrief 15-1-2022

Beste zwemmers van Zwembad Duikerdel,

Wij hebben goed nieuws: we mogen weer meer gaan zwemmen! De aangekondigde versoepelingen betekenen min of meer dat we bijna alles weer mogen bij  Duikerdel. Alleen het vrij/recreatief zwemmen is  helaas nog niet mogelijk.

Wij zijn blij iedereen weer te mogen ontvangen. Wij hebben er zin in en gaan er weer het beste van maken. Helaas zijn er hier en daar nog wat aanpassingen in lessen, en hopen hiervoor op uw begrip. Hieronder staan per onderdeel de mogelijkheden.

Lees hier ons Coronaprotocol https://duikerdel.nl/coronaprotocol/

Uw bezoek aan Duikerdel vanaf 17 januari:

 1. Iedereen volgt de  basisregels:
  • Houd 1,5m afstand – ook in het water.
  • Was vaak en goed uw handen en hoest en nies in uw ellenboog.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
 2. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor personen vanaf 13 jaar wanneer men zich gaat verplaatsen (alleen in het water zelf niet).
 3. Alle bezoekers vanaf 18 jaar moeten worden gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs + een ID bewijs.
 4. Publiek is niet toegestaan bij sportactiviteiten en trainingen, dus ook niet bij de zwemles/ afzwemmen
 5. Iedereen wordt verzocht om in badkleding naar het zwembad te komen.
 6. Het is mogelijk om na de activiteit te douchen en om te kleden in de kleedkamers.
 7. Looproute: U komt binnen via de hoofdingang en betreedt via de deur van de natte horeca de zwemzaal.
 8. U verlaat de accommodatie via de nooduitgang bij de kleedkamers.

Zwemles en diplomazwemmen

 • De zwemlessen worden weer op de originele dag en tijd gegeven (vanaf 17 jan). Hiermee komen de lessen op zondag te vervallen. (Zondag 16 jan is er nog wel zwemles).
 • De leskinderen dienen weer in badkleding naar de zwemles te komen. Na de zwemles mag maximaal 1 ouder/begeleider, mits in het bezit van een coronatoegangsbewijs én met een mondkapje op, helpen bij het omkleden.
 • Blijf bij klachten thuis, ook bij milde klachten. Kinderen die verkouden zijn, kunnen helaas dus niet deelnemen aan de zwemles.
 • De zwemles duurt de ene week 45 minuten en de andere week 55 minuten. Dit is om de week verschillend.
 • Looproute: 
  • Brengen naar de zwemles: Entree is via de hoofdingang met controle op een geldig coronatoegangsbewijs + een ID bewijs. Na scannen van de zwempas bij de receptie wordt uw kind naar de deur van de zwemzaal gebracht. Uitgang ouder is via de schuifdeuren van de horeca.
  • Na de zwemles: Ouder/verzorger wordt gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs + een ID bewijs en gaat richting de kleedkamers om het kind om te kleden. Graag in het hokje zittend plaats nemen. Uitgang is via de nooduitgang bij de kleedkamers.
 • De kijklessen zijn tot nader bericht opgeschort.
 • Bij het afzwemmen is geen publiek toegestaan.

Weer mogelijk (vanaf 17 jan):

Banen zwemmen, aquasporten en baby peuter
Het kan zijn dat de lessen in een iets aangepaste vorm zijn, maar dit zal tijdens de lessen worden aangegeven. Klik voor het rooster op onderstaande button.

Rooster activiteiten
Routing
Graag iedereen weer in badkleding en via de horeca de zwemzaal binnenkomen. En verlaat de accommodatie via de nooduitgang bij de kleedkamers.

Nog niet mogelijk:

Vrijzwemmen
Wij zullen u z.s.m. informeren wanneer wij hiermee starten. Houd hiervoor de website in de gaten.

Horeca voorlopig gesloten

Ook de horeca is voorlopig nog gesloten. Het is helaas ook niet toegestaan om tijdens de zwemles hier te wachten. Dank voor uw begrip alvast.

Wij hopen dat we iedereen hiermee voldoende hebben geïnformeerd en anders kunt u ons altijd mailen voor nadere vragen of toelichting.  https://duikerdel.nl/contact/

Lidmaatschap

Indien het lidmaatschap tijdelijk is stopgezet, verzoeken wij u ons alvast een mail te sturen om het lidmaatschap weer te activeren en tevens 10 minuten eerder te komen voor de administratieve afhandeling. Het kan zijn dat u nog een betaling dient te voldoen bij de balie (de incasso zal per februari weer automatisch gaan).

Lidmaatschap heractiveren
Tot snel!
Team Duikerdel.
Back To Top