skip to Main Content

nieuwsbrief 1-6-2022

Beste zwemmers van Zwembad Duikerdel,
Nog eventjes en dan is het zover: 19 juni is de laatste zwemdag voor de zomerstop in Duikerdel! Vanaf 20 juni blijven de deuren gesloten voor circa 10 weken en start de grote verbouwing.

Natuurlijk hadden wij deze verbouwing graag in Corona tijd willen laten uitvoeren. Door de omvang van de verbouwing en de gewenste aanpassingen, heeft dit project een grote aanloop- en voorbereidingstijd (ca. 1,5 jaar) nodig. Wij zijn hierbij uiteraard ook afhankelijk van externe partijenen leveranciers. Hierdoor was het niet mogelijk om de verbouwing te vervroegen naar een lockdown periode.

Wil je meer lezen over wat er verbouwd wordt? Houd dan onze website en social media in de gaten voor updates.

Wat houdt de sluiting in voor onze bezoekers?

Zwemlessen
De groepen 3+, 4, 5 en B lessen door bij Zwembad De Bever in Sint Pancras. Mits aangemeld!
De lesduur is 45 minuten.Bij slecht weer kan deze worden ingekort naar 30 minuten.
In geval van noodweer kan worden besloten dat de zwemles niet door gaat. Er wordt dan contact met u opgenomen, maar houd ook de website in de gaten.
Het kan zijn dat het buiten het water fris is, zorg dus dat je je kind snel kan aankleden, bijvoorbeeld door een onesie of badjas aan te trekken. Ook mogen zij een een thermisch zwemshirt aan tijdens de zwemles, zodat zij het niet koud krijgen.
Ouder(s)/verzorger(s) worden verzocht om te wachten bij het plein of bij de horeca! Wij verzoeken u om niet bij het hek van het zwembad te wachten. Dit leidt enorm af en gaat ten koste van het rendement van de les.
Vrijzwemmen tijdens de zwemles van bijv. broertjes of zusjes is enkel toegestaan indien er een kaartje is gekocht of zij in het bezit zijn van een abonnement.
Wil je een keer (extra) oefenen met zwemmen? Dit kan bij de Bever, mits in bezit van een  gekocht kaartje of een abonnement.
Is uw kind klaar om af te zwemmen? Dan komt er een afzwemmomenten maken wij daar uiteraard weer een mooi feestje van!
Betaalt u de zwemles middels incasso? Dan worden de genoten lessen achteraf in rekening gebracht. Wij weten immers niet wat het weer gaat brengen. Gemiste lessen van uw kant zijn uiteraard voor eigen rekening.
Bekijk het lesrooster bij De Bever
OPROEP: Indien uw kind door wil gaan met de zwemlessen bij De Bever, dient u dit uiterlijk vóór 7 juni door te gegeven via zwemles@duikerdel.nl.

Voor kinderen die niet doorgaan met lessen na 20 juni staan er in het zwemlesboekje allerlei tips en tricks om op een leuke en speelse manier van de zomer te genieten bij het water. Veel plezier daarmee!

Aquasport-, vrijzwem- en baby peuter abonnementen

Heeft u een abonnement voor aquasporten, vrijzwemmen of baby peuter zwemmen? Dan geldt het volgende:Aquasporten: Er is geen mogelijkheid tot het volgen van aquasportles bij De Bever, maar heeft u een abonnement voor 2x per week aquasporten? Dan kunt u wel 2x per week komen vrijzwemmen. Ook kunt u bij de receptie van De Bever een fitplan opvragen. In dit schema wordt aangegeven hoe u actief kan blijven en welke oefeningen u kunt doen.
Vrijzwemmen: U kunt met uw abonnement vrijzwemmen bij De Bever.
Baby peuter zwemmen: Heeft u een baby peuter abonnement voor 1x per week? Dan kunt u 1x per week komen vrijzwemmen bij De Bever.
LET OP: Voor alle opties geldt: Wilt u gebruik maken van bovenstaande? Meld dit dan even bij de receptie van Duikerdel. Uw incasso zal immers door moeten blijven lopen.
Verder nog belangrijk: 12-badenkaarten van Duikerdel zijn niet geldig in De Bever. De geldigheid van de 12-badenkaarten wordt met 2 maanden verlengd.

Data om te onthouden
Gesloten tijdens Pinksteren (5 en 6 juni).
19 juni laatste zwemdag!
Vanaf 20 juni gesloten i.v.m. de verbouwing.
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Deze kunt u uiteraard stellen via info@duikerdel.nl.

Hopelijk tot snel!
Team Duikerdel.

Back To Top