skip to Main Content

Nieuws m.b.t. coronavirus – Duikerdel gesloten

UPDATE ZONDAG 15 MAART

Na aanscherping van de richtlijnen van het RIVM (d.d. 15 maart) en de maatregelen die de regering heeft opgelegd is besloten om alle activiteiten in zwembad Duikerdel met onmiddellijke ingang te laten vervallen en het zwembad te sluiten.

Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020.


UPDATE VRIJDAG 13 MAART

De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voor ons voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD en zijn daarom tot de volgende besluiten gekomen: 

  • Alle zwemlesactiviteiten in zwembad Duikerdel komen met onmiddellijke ingang te vervallen. Dit geldt voor zwemlessen, proefzwemmen en diplomazwemmen.
  • Alle andere activiteiten in zwembad Duikerdel gaan voorlopig nog door waarbij er een maximaal aantal van 100 personen tegelijk in de accommodatie aanwezig mogen zijn.

Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 31 maart. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen per dag kijken of bovenstaande besluiten aangepast moet worden.

Zodra er meer belangrijke informatie binnenkomt of wanneer de richtlijnen van het RIVM of de GGD veranderen, dan zullen wij dit weer met jullie delen. Mochten jullie echter vragen hebben dan kunnen jullie terecht bij Ramon Lambert: mail naar r.lambert@socialleisure.nl of stuur een whatsapp naar 06 29 08 72 56. 

Back To Top
X