Ga naar hoofdinhoud

nieuwbrief 31-8-2023

Beste zwemmers van Duikerdel

De zomervakantie zit er alweer bijna op! We hopen dat iedereen een gezellige vakantie heeft gehad en natuurlijk veel heeft gezwommen in de vakantie.Volgende week, vanaf maandag 4 september, starten we weer met de zwemlessen en baby peuterlessen en gaat ook het reguliere rooster voor de aquasporten en het banenzwemmen weer in. Hebben jullie er alweer zin in?

Wijzigingen in het rooster

Vanaf maandag 4 september is het reguliere rooster weer van kracht. In het rooster voor de aquasporten en het rooster voor banenzwemmen zijn enkele wijzigingen aangebracht, namelijk:Aquasport

 • Maandag – Aquajoggen wordt van 19:00 – 19:45 uur
 • Dinsdag – Aquafitness wordt 10:30 – 11:15 uur
 • Dinsdag – Aquamix wordt 11:30 – 12:00 uur

Rooster aquasport

Banen zwemmen

 • Maandag wordt van 19:45 – 22:00 uur

Rooster banenzwemmen

Zwemles – belangrijke puntjes

  • Kan uw kind niet komen zwemlessen? Graag altijd doorgeven aan de receptie.
  • Voor leerlingen met lespakketten geldt:
   • Er mogen per zwemseizoen (september t/m juli) maximaal 6 lessen worden gemist. Als een kind voor de 6e keer in een seizoen afwezig is, volgt er een waarschuwingsbrief.
    • Vanaf de 7e keer wordt er per gemiste les een boete berekend van 12,50 eur per les.
 • Komt uw kind boven de 14 gemiste lessen? Dan kan de overeenkomst vanuit onze kant ontbonden worden.
 • Zit uw kind bij ons op zwemles voor het A-, B-, of C-diploma? Dan kun je gratis komen oefenen. De ouder betaalt wel een toegangskaartje.

Waterschoentjes tijdens zwemles

Voor de kinderen die moeten zwemmen met waterschoentjes is het vanaf dit seizoen alleen nog maar toegestaan om plastic waterschoenen te dragen.

Parkeren tijdens zwemles

Om het gebied rond ons zwembad veilig te houden, verzoeken wij een ieder om te parkeren op de daarvoor bestemde parkeervakken. Tijdens de drukke uren kan er ook geparkeerd worden naast het zwembad en bij de sporthal Geestmerambacht.

Maatjes gezocht

In mei is er in samenwerking met Evean en Geriant een nieuwe les gestart bij Duikerdel, namelijk Zwem Samen. Deze les is specifiek voor mensen met geheugenproblemen. Wij zijn voor deze les nog op zoek naar begeleiders/maatjes om deze klanten te ondersteunen. Lijkt dit jou wat? Dan horen wij dit graag!Neem hiervoor even contact op met de receptie van Duikerdel.

Werkzaamheden bij Duikerdel

In week 38,39 en 40 worden er binnen Duikerdel werkzaamheden verricht aan de luchtbehandeling. Het kan zijn dat dit voor enige overlast zorgt. Alvast onze excuses hiervoor!

Back To Top