skip to Main Content

Nek en Schouder Fit!!!

 

In samenwerking met Sport Paramedisch Centrum ProFit zijn er een aantal trajecten geweest voor mensen met lage rugklachten, Aqua Rug Fit. Dit is een groot succes gebleken. Als uitbreiding op het programma start er in februari een soortgelijk programma voor mensen met nek en schouderklachten, Nek-Schouder Fit.

Nek-Schouder Fit is bedoeld voor mensen met klachten van de bovenrug, nek- en schouders. In dit programma wordt er gewerkt met specifieke houding- en bewegingsoefeningen om klachten te verhelpen. Voorlichting over het ontstaan en het voorkomen van nek- en schouderklachten hoort ook bij het programma. Vaak worden mensen doorverwezen vanuit de paramedische zorg.

Het doel van het programma is om de deelnemers klachtenvrij te krijgen zodat zij weer hun dagelijkse activiteiten kunnen doen zonder belemmeringen.

 

Een persoonlijk advies is belangrijk. Alle deelnemers worden eerst gezien voor een intakegesprek en lichamelijk onderzoek. De trainingen vinden één keer per week plaats bij ProFit te Noord Scharwoude. Naast de trainingen wordt er één tot meerdere keren per week gezwommen bij Duikerdel. Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.

 

Op woensdag 28 januari om 19.30 uur organiseert Duikerdel een infoavond voor het Nek Schouder Fit traject. Het sporttraject start in de week van 9 februari. Meld u nu aan voor de infoavond of voor het traject via 0226-312166 of via het aanmeldformulier. Kunt u niet deze woensdag dan kunt u via het aanmeldformulier aangeven dat u wilt worden gebeld voor meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek.

Back To Top
X