skip to Main Content

Vanaf 1 oktober 2019 is het weer mogelijk om je eigen kinderfeestje te vieren!

Dit kan op zondag tijdens het vrij-zwemmen (vanaf 10.30 uur).

Wij hebben drie verschillende soorten arrangementen waaruit je kunt kiezen. Wil je het eenvoudig houden, maar je toch de hele dag jarig voelen? Dan kun je kiezen voor alleen vrijzwemmen met een feestelijk versierde tafel en limonade etc. (zie arrangement 1), maar je kunt ook voor heel uitgebreid gaan en een thema kiezen en lekker blijven eten (zie arrangement 3) en dan hebben wij natuurlijk ook nog net iets er tussenin (zie arrangement 2).

Arrangement 1: vrijzwemmen, een feestelijk versierde tafel, de hele dag onbeperkt limonade, gewone koffie of thee, keuze uit een zakje snoep van €0.50 of een zakje bits. De kosten van dit arrangement zijn €6.00 p.p.

Arrangement 2: vrijzwemmen, een feestelijk versierde tafel, de hele dag onbeperkt limonade, gewone koffie of thee, keuze uit een zakje snoep van €0.50 of een zakje bits. Bij dit arrangement heb je ook de keuze uit een thema en worden er 30 minuten spelletjes gedaan in datzelfde thema (rond 13.30 uur). De kosten van dit arrangement zijn €8.00 p.p.

Arrangement 3: vrijzwemmen, een feestelijk versierde tafel, de hele dag onbeperkt limonade, gewone koffie of thee, keuze uit een zakje snoep van €0.50 of een zakje bits. Bij dit arrangement heb je ook de keuze uit een thema en worden er 30 minuten spelletjes gedaan in datzelfde thema (rond 13.30 uur). Bovendien kunnen jullie om 12.30 uur heerlijk bij ons in de zwemzaal eten en heb je daarbij de keuze uit drie menu’s: portie poffertjes, een suikerwafel versieren of patat met een frikandel of kroket, De kosten van dit arrangement zijn €11.00 p.p.

Bij arrangement 2 en 3 kun je uit de volgende thema’s kiezen: survival, griezel, de grote ballen of zeemeermin/haai.

Maak snel een afspraak 0226-312166 of kom even langs bij de receptie!

Alvast heel veel plezier!

Back To Top
X