skip to Main Content

Zwembad de Bever

Bij uitstek een familiezwembad!

Activiteiten Kalender

april, 2021

Weersverwachting
Sint Pancras

Weeronline.nl – Meer weer in Sint Pancrasweeronline.nl Altijd jouw weer

Lessen en trainingen

Een plezierig onderdeel van opvoeding.

De zwemlessen zijn opgebouwd uit verschillende niveaus. Zo komen de echte beginners terecht in niveau 1 om daar watervrij te worden en het drijven op rug en buik aan te leren. Daarna komen zij terecht in niveau 2 waar weer andere vaardigheden worden aangeleerd, net zo lang tot ze uiteindelijk in niveau 5 klaar zijn voor het afzwemmen voor het A diploma.

Aqua-sporten

Aquasporten is voor iedereen, zowel jong als oud.
Door de oefeningen gaan: de longen beter werken, het hart efficiënter kloppen, bloedvoorziening via de kleine haarvaten wordt beter, spierkracht en uithoudings- vermogen worden beter, dezelfde oefening in hetzelfde tempo uitgevoerd, verbrandt in het water 20 tot 40 % meer aan calorieën dan op het droge.
Inspanningsgraad lijkt lager door: ontbreken zwaartekracht, automatische spierontspanning, betere warmteregulatie, betere bloedcirculatie

Daar loop je warm voor!

Aquajogging is een stevige conditietraining, waarbij loopoefeningen worden gedaan in diep water. Bij het lopen wordt een “wetbelt” gedragen die er voor zorgt dat je blijft drijven.

Heb jij alle diploma’s al?

Of in elk geval een aantal?
Dan organiseren wij voor jou
TRIMKIDS!

Gericht op de conditieverbetering en uithoudingsvermogen van jeugdige zwemmers. Elk op het eigen niveau. Zo maak jij al op jonge leeftijd kennis met de beschikbare trainingsvormen. Voor kinderen en jeugd vanaf 6 jaar.

Buitenbad de Bever ontvangt Romy als 25.000ste bezoeker.

Sint Pancras: Maandag 6 juli 2015 was het groot feest in zwembad de Bever, de 25.000ste bezoeker werd ontvangen.
Dankzij de vele activiteiten en het prachtige zomerweer in de afgelopen week werd deze jaarlijkse mijlpaal vandaag bereikt.

Romy Dijk, 5 jaar, uit Koedijk was uiteraard zeer verrast en erg blij met de mooie bos bloemen, een kleurige handdoek en een gezinsabonnement voor 2016. Romy werd flink in het zonnetje gezet door het team van de Bever.
Het team is ook erg blij dat er feest gevierd kon worden en dat de grote vakantie zo met mooi weer begint.
In de rest van het zomerseizoen komen er nog een aantal activiteiten aan, zoals “Pump up the Beach, de Lichtjesavond met concert onder de Linde en het eindfeest op 6 september.
Het Hondenzwemmen wordt dit jaar op dierendag gedaan zodat bij mooi weer in september eventueel de openingstijden verlengd kunnen worden.
In zwembad de Bever werden al veel activiteiten georganiseerd zoals De Storm, de zwem- en verwenavond, de kampeernacht, de zwemvierdaagse, de triatlon, de laatste gymlessen en de zes en tienkamp voor de scholen.
Elke vrijdagavond wordt daar ook het Expeditie de Bever-spel georganiseerd. Voor de jeugd van 8 tot en met 11 om 18.00 uur en vanaf 12 0m 19.00 uur. Het expeditie spel speelt zich af op het gehele terrein en is een sportieve uitdaging voor iedereen.

Wij heten u graag welkom in ons zwembad!Komt u ook naar zwembad De Bever?

Back To Top
X