Ga naar hoofdinhoud
heropening Duikerdel
Wat een geweldige dag! De heropening van zwembad Duikerdel…
Gewoon éen groot feest, wij hebben genoten en jullie ook. Dat was wel duidelijk.
Mooie opening met confettikanon door de wethouder van sport. Heerlijke taartjes, bubbeltjes op de vroege morgen, koffie, thee, limonade, alles was aanwezig. Zelfs de rode loper lag voor jullie uit!
Vrijzwemmen was natuurlijk gratis, heel veel kinderen kwamen en konden meedoen aan een superleuke clinic van waterpolo gegeven door ZPC de Reuring en daarna een clinic van onze Duikvereniging.
Ook de ‘ballenbak’ gevuld met ballonnen met daarin een lootje voor een prijsje was een groot succes. Heel veel kinderen zijn blij naar huis gegaan met een vrijzwemkaartje, snoepzakje en ook van het gewonnen patatje is lekker gesmuld.
Kortom, een heerlijke dag en doordat wij de ijsjesprijs voor dit feest verlaagd hadden naar €1.00 zijn er heel veel ijsjes verkocht, de laatsten pas zelfs om 15.15 uur, kun je nagaan, dit feestje kon niet lang genoeg duren.
Dus…als je er niet was heb je wel wat gemist.
En nu, even bijkomen en dan morgen nog een feestdag waarbij de entree weer gratis is en er een reuzekrokodil in het water ligt (A-diploma is hier wel bij verplicht).
Voor wie vandaag niet kon, zien we jullie morgen?
Back To Top