skip to Main Content

Maak gebruik van onze Fit-Plan schema’s, neem mee bij de receptie.

Een belangrijk onderdeel van een goede gezondheid is voldoende beweging, minimaal ½ uur per dag!

Lukt het zelfstandig Banen zwemmen niet dan kan Duikerdel samen met u aan uw conditie werken en daar hebben we het FIT-PLAN voor ontwikkeld.
Door middel van trainingsschema’s bouwt u verantwoord aan een goede conditie. Zwemmen is bij uitstek de sport om aan uw conditie te werken. Heerlijk warm water, geen belasting op uw gewrichten en naast de inspanning ook ontspannend.

Omdat u de schema’s uitvoerd tijdens het vrijzwemmen hoeft u alleen een vrijzwemkaartje te kopen. Als u geregeld komt trainen raden wij u aan een lidmaatschap af te sluiten of een 12-badenkaart aan te schaffen.

Voorbeeld:
Schema 1 is voor de beginnende zwemmer. Tijdens de training wordt er 500 meter gezwommen. Schema 100 is voor de ervaren zwemmer waarbij 1500 meter wordt gezwommen. In de trainingen zitten gevarieerde oefeningen. Zo zullen duur-, interval-, tempo-, en sprintoefeningen zich afwisselen. Naast de conditieschema’s heeft Duikerdel ook schema’s gemaakt speciaal voor het aanleren/verbeteren van de verschillende zwemslagen.

Trainingsondersteuning
Vindt u het prettig om technische adviezen te krijgen, vraag gerust. 

Gewicht
Mocht u willen weten wat uw gewicht is dan hebben wij voor u de mogelijkheid om deze te wegen. Inclusief het meten van uw vetpercentage. Deze service is ook geheel vrijblijvend, gratis en discreet. Het Fit-plan is een perfecte mogelijkheid om goed aan uw conditie te werken.

Back To Top
X