skip to Main Content

Naast de standaard activiteiten zoals Vrijzwemmen, Zwemlessen, Aquasporten en Baby-Peuterzwemmen organiseren wij regelmatig extra activiteiten.

In de vakanties maken we gebruik van de gelegenheid om spellen te spelen met de bezoekers, dit voegt iets toe aan de gezelligheid in het recreatiebad en in het wedstrijdbad.

Voor baby’s en peuters tot en met 5 jaar organiseren we regelmatig peuterspeelochtenden met een actueel thema. Rondom dat thema spelen we dan spelletjes met de kinderen en hun ouders/begeleiders. Kinderen kunnen op die manier gezellig met elkaar spelen. De peuterspeelochtenden zijn gratis toegankelijk voor de kinderen die ook meedoen aan het baby/peuterzwemmen.

Tijdens het vrijzwemmen en in de vakanties is het ook mogelijk om je verjaardagsfeestje te vieren in ons zwembad. Dat kan met alleen maar vrijzwemmen maar ook met georganiseerde spelletjes en wel of niet eten na afloop. Erg leuk is ook om je gasten mee te nemen naar een van de disco’s.

Verder is er voor de kinderen die (nog) niet mogen zwemmen kinderopvang tijdens de baby/peuterlessen van een broertje of zusje of tijdens de aquasport of het vrijzwemmen van de ouders. Juf Karin vangt de kindjes op en zorgt dat mama of papa rustig kunnen sporten.

Back To Top
X