skip to Main Content

Duikerdel voor twee weken gesloten

Beste gasten en bezoekers van Zwembad Duikerdel,

Dinsdag 3 november jl. presenteerde het kabinet extra aanvullende maatregelen om de verspreiding van het Corona virus een halt toe te roepen. De maatregelen zullen in ieder geval voor een periode van twee weken gaan gelden en zijn van toepassing in het gehele land.

Voor zwembad Duikerdel betekent dit dat alle activiteiten vanaf woensdag 4 november 22:00 uur komen te vervallen en dat het zwembad ten minste tot en met woensdag 18 november wordt gesloten. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal het zwembad ook gesloten moeten blijven voor zwemlessen. 

We begrijpen dat u vragen heeft over lessen of sportmomenten die u de komende twee weken zult missen. Wij gaan nog in beraad over eventuele compensatie mogelijkheden en zullen u op een later tijdstip daarover berichten. Wij verzoeken u deze vraag tot die tijd niet bij onze receptiemedewerkers neer te leggen; de informatie zal te zijner tijd per nieuwsbrief en op de website gecommuniceerd worden.

Zodra de situatie verandert of wanneer de richtlijnen van de Rijksoverheid en/of de veiligheidsregio veranderen, dan zullen wij dit weer met jullie delen.

Blijf gezond en hopelijk tot over twee weken.

Met vriendelijke groet,
Team zwembad Duikerdel

 

Back To Top
X