skip to Main Content

Met de koudere maanden in aantocht, en daarmee vaak een tijd van verkouden worden, zal het vaker voor gaan komen dat we te maken krijgen met uitval van medewerkers. Het is niet altijd mogelijk om voor vervanging te zorgen en dus kan het gebeuren dat er lessen uitvallen. In deze lijst kunt u bekijken of uw lessen vervallen. Deze agenda wordt dagelijks bijgewerkt, dus controleer hem regelmatig.

Hieronder ziet u de lessen die uitvallen momenteel

De volgende lessen vallen uit:

update 12-01-2021: zojuist hebben wij vernomen dat de lockdown wordt verlengd tot en met 9 februari. Dat betekent dus voor ons dat wij tot en met die datum gesloten zijn. Dat betekent ook dat de nieuwe groepen die van start zouden gaan niet eerder dan in de week van 15 februari kunnen beginnen. Wij houden jullie op de hoogte! Even volhouden nog, Stay Safe!

 21-12-2020: Voor de kindjes die in de nieuwe groepen voor 4-jarigen in de week van 11 januari van start zouden gaan: onder voorbehoud van wat er tijdens de persconferentie van 12 januari gezegd zal worden, wij hopen met deze lessen van start te kunnen in de week van 25 januari 2021. Zodra wij meer weten krijgen de ouders daar bericht van.

update 15-12-2020: 14 december 2020 heeft premier Mark Rutte nieuwe maatregelen gepresenteerd die vanaf diezelfde avond 00:00 uur zullen gaan gelden. Deze maatregelen houden in dat Zwembad Duikerdel per middernacht wordt gesloten en alle activiteiten komen te vervallen. Deze maatregel geldt in ieder geval t/m dinsdag 19 januari 2021.

 

Voor de zwemles is er een schema voor het omkleden in shifts na afloop van de zwemles. Klik hier voor meer informatie

Voor de aquasport, baby peuter en het banen zwemmen gelden aangepaste tijden.

Klik hier voor het volledige lesrooster

Voor banen zwemmen is er een reserveringssysteem om de aantallen te kunnen beperken en kun je reserveren per shift. Betaling of afwaarderen bij een lidmaatschap of 12 badenkaart komt bij de kassa. Er kunnen maximaal 4 personen in een baan zwemmen. Uitrusten kan op de kant en niet in het water. Er wordt gezwommen in treinvorm achter elkaar waarbij de snelle zwemmers in baan 5 zwemmen en de wat rustigere zwemmers in baan 1. Let op de aanwijzingen van de toezichthouders.  Klik hier voor het reserveren.

Back To Top
X