skip to Main Content

Gezellige Baby/Peuterlessen in Duikerdel

Wie wil dat nu niet, samen zwemmen met je kindje. Spelen, spetteren, lachen, knuffelen. Een momentje voor z’n tweeën, lekker plezier maken in het water.

Zwembad Duikerdel geeft al vanaf de opening op 1 mei 1999 gezellige baby/peuterlessen. De lessen aan deze kinderen worden eens per week gegeven op dinsdag-, woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag ochtend. De lessen worden gegeven aan verschillende leeftijdsgroepen, beginnend met de baby’s van 6 maanden tot de peuters 4 jaar zijn.

Om ieder kind optimale ontwikkeling en leermogelijkheden te geven, wordt er gewerkt in verschillende leeftijdsgroepen. Op speelse wijze, d.m.v. spelletjes en liedjes, leert je kindje de mogelijkheden van water kennen; het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spieren – en in een later stadium de coördinatie van armen en benen. Het is mooi om te zien hoe zelfs kleine baby’s reageren op water. Water is tenslotte het leukste speelgoed dat er bestaat!. Baby/Peuter zwemmen duurt een 1/2 uur. Zowel voor als na de les is er gelegenheid om lekker samen te spelen in het water. Ook Dolly’s spetterplek, ons peuterbadje, is dan open. Hier staan verschillende speelelementen als een keukentje, speelhuis, watertafel en verschillende speelmaterialen klaar om gebruikt te worden. En natuurlijk mag een ritje van de glijbaan niet ontbreken.

 

Back To Top
X