skip to Main Content

Vakantietijden Baby Peuter zwemmen

Duikerdel bestaat woensdag 1 mei 20 jaar! We organiseren die dag leuke feestelijke lessen. Lees het hieronder.

Hoi baby’s en peuters van Duikerdel!

Het is bijna vakantie, dus de vakantielessen komen er weer aan. Houd er rekening mee dat wij zaterdag 27 april Koningsdag gesloten zijn.

De vakantie is van zaterdag 20 april tot en met zondag 5 mei a.s.  Misschien ben je dan op vakantie en kan je niet komen zwemmen. Dat is niet erg, want je kan de gemiste les altijd in een andere week inhalen. Maar ook als je op je normale lesdag niet kan zwemmen, ben je tijdens een andere lesdag van harte welkom. Of je mag je inhaalles gebruiken om tijdens de vakantie lekker te vrijzwemmen. De openingstijden voor het vrijzwemmen vind je op onze vakantieflyer en op onze website.

Voor de kinderen die gezellig komen zwemmen, zijn er een aantal wijzigingen in lessen en tijden:

  • Op zaterdag 20 april en 4 mei gaan de reguliere lessen gewoon door, op dezelfde tijden als die je gewend bent.
  • Dinsdag 23, woensdag 24, donderdag 25, vrijdag 26 april, dinsdag 30 april, donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei zijn de speciale vakantielessen. Dit zijn gezellige lessen van 09.00 tot 10.00 uur, waarbij we beginnen met leuke liedjes en opdrachtjes voor alle kindjes. Broertjes en zusjes die mee komen naar het zwembad, kunnen tijdens de les kijken of, als het niet te druk is, ook meedoen! Je betaalt voor je broertje of zusje dan een vrijzwemkaartje. Na 10.00 uur kan iedereen gezellig blijven zwemmen tijdens het vrijzwemmen. Natuurlijk mag later komen ook. Nou ja, niet té laat natuurlijk, dus kijk wel even naar de openingstijden van het recreatiebad.
  • Op woensdag 1 mei, feest bij Duikerdel, zijn er Baby-Peuter clinics van 09.30-10.00 uur vanaf 6 maanden tot 2 jarigen en van 10.30-11.00 uur voor 2 jarigen tot 4 jarigen. Een leuke feestelijke les en gezellig vrijzwemmen vanaf 08.30 uur in het recreatiebad.

Fijne vakantie en veel zwemplezier allemaal! 

Back To Top
X