skip to Main Content

Voorjaarsvakantie van 21 februari tot en met 1 maart 2015

 

Ook in de vakanties kunnen jullie lekker komen zwemmen. Wellicht dat je op vakantie gaat en in de vakantieweek niet kan zwemmen. De gemiste les kan altijd in een andere week worden ingehaald. Voor de kinderen die gezellig komen zwemmen zijn er een aantal wijzigingen in lessen en tijden.

 

Op de zaterdag gaan de reguliere lessen door. Op deze dag zijn de tijden hetzelfde als normaal.

 

Dinsdag en vrijdag zijn er speciale vakantielessen. De les begint om 9.00 uur en start met gezellige liedjes daarna staan er weer allemaal leuke en uitdagende opdrachten klaar voor de kinderen. De les duurt tot 10.00 uur en is voor alle leeftijden. Heeft u op één dag twee kinderen op les dan kunt u natuurlijk altijd opa, oma, tante of oom meenemen zodat de kinderen samen de les kunnen volgen. Na 10.00 uur kunt u gewoon nog lekker blijven zwemmen en spelen. Er is dan genoeg spelmateriaal voor iedereen.

 

Broertjes en zusjes die mee komen naar het zwembad kunnen tijdens de les kijken. Wanneer u bij de receptie een vrijzwemkaartje voor uw andere kind aanschaft kunnen ze na 10.00 uur ook het water in en lekker zwemmen, glijden en spelen.

 

Op woensdag en donderdag vervallen de lessen. Indien je op één van deze dagen op les zit mag je op één van de andere dagen komen zwemmen en meedoen met de vakantieles of de reguliere lessen op de zaterdag. Indien u kiest voor de zaterdag dan graag vooraf even informeren welke tijd het meest geschikt is voor u en uw kindje in verband met leeftijd en drukte. Natuurlijk is het wel mogelijk om op de woensdag en donderdag te komen vrijzwemmen. Ook dan ligt er genoeg speelmateriaal voor uw kindje in het water.

 

Voor de openingstijden en de activiteiten in de vakantie kunt u kijken op de homepage. Ook ligt voor elke vakantie een vakantieflyer voor u klaar bij de receptie.

Back To Top
X