skip to Main Content

Aqua Float

De nieuwste hype uit Engeland. Wil jij ook meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige les, waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan verbetering van je houding, balans en spierkracht in je hele lichaam? Dan is Aqua Float de les voor jou!

Aquabase

Bij Aqua Float wordt lesgegeven op een drijvende mat: de Aquabase. Op deze mat in beweging voer je oefeningen uit, terwijl je continu bezig bent je balans te houden. De bewegingen van de Aquabase op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Training

Aqua Float is een High intensity interval training en wordt gegeven in lessen van een half uur waarvan je zult zien dat die behoorlijk intensief zijn. Het is een aparte doelgroep en valt niet onder de andere aquasporten.

Gemiste training inhalen

Gemiste Aqua Float trainingen kunnen worden ingehaald in een van de andere Aqua Float groepen, op basis van de beschikbare plaatsen. Dit kan alleen met een lidmaatschap Aqua Float, niet met een lidmaatschap aquasport.

Om een training in te kunnen halen moeten er afberichten zijn van anderen of er moet toevallig nog een open plekje zijn. Kun je zelf niet komen dan zien we graag een afbericht zodat een ander de mogelijkheid heeft om in te halen.

Kleding

Tijdens Aqua Float mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/of shirt dragen – net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en daarmee niet te zwaar wordt.

Tarief

Meedoen kan via het lidmaatschap Aquasport plus. Indien een groep nog niet vol zit kan er een losse les/proefles gevolgd worden. Als er plaats is voor een proefles nemen wij telefonisch contact met u op voor de mogelijkheden. Voor tarieven klikt u hier.

Aanmelden voor een proefles kan via het inschrijfformulier.

Back To Top
X