skip to Main Content

Aangepast zwemmen in Zwembad Duikerdel.

Leuke aquasporttrainingen waarbij plezier in bewegen voorop staat!

Voor wie: Voor mensen met een chronische spier- of gewrichtsaandoening als reuma, nek en schouderklachten, (ex)hartpatienten,etc.

De lessen: De lessen worden gegeven door gediplomeerde aquasportinstructeurs met een specialisatie in aangepast zwemmen. De lessen duren 30 minuten en worden gegeven in borstdiep water. De lessen lijken op de reguliere aquasportlessen echter met een lagere intensiteit.

Het Water: Het water van ons wedstrijdbad is standaard 29 graden. Op maandag de hele dag en op dinsdagochtend is het water extra verwarmd naar 30 graden Celsius. Ideaal voor mensen met bijvoorbeeld Reuma die in deze temperaturen soepeler kunnen bewegen.

Wanneer: De trainingen worden gegeven op verschillende dagen en tijden. In het overzicht van de trainingstijden kunt u zien op welke dagen en tijden dit is. Klik hier voor het overzicht

Na afloop: Wanneer de les is afgelopen kan men nog even lekker uitzwemmen in het diepe gedeelte van het bad of nog even lekker vertoeven in ons recreatiebad waar zowel de jetstream als het bubblebad aanwezig is. In ons sportcafé staat er een lekkere kop koffie of thee voor u klaar waar u met uw groep nog even na kan praten.

Belangstelling?: Wanneer u meer informatie wilt of wanneer u een afspraak wilt maken voor een intakegesprek en een proefles dan kunt u contact opnemen met onze receptiemedewerkers via 0226-312166 of via info@duikerdel.nl

U bent van harte welkom.

Back To Top
X