skip to Main Content

Neem die hoge drempel en ontdek het plezier van zwemmen!
Ziet u hoeveel plezier uw kinderen en kleinkinderen beleven aan het zwemmen? En heeft u ook altijd willen zwemmen? Neem dan nu de stap en kom eens meedoen aan een proefles. Als u kunt zwemmen haalt u ineens veel meer plezier uit uw (buitenlandse) vakanties. Deze lessen worden eens per week een half uur gegeven en zijn bedoeld voor volwassenen die altijd al wilden leren zwemmen of die hun zelf aangeleerde techniek willen verbeteren. Deze lessen zijn ook voor mensen die wel kunnen zwemmen maar eigenlijk nooit in diep water durven te zwemmen. De oefening begint altijd in ondiep water van ons recreatiebad of op de beweegbare vloer van het wedstrijdbad. Ook kunt u zwemles nemen voor de diploma’s A, B, en C. De vereiste vaardigheden kunt u nalezen onder het A,B,C diploma.

Tijdens het volgen van de zwemlessen is het tevens van belang dat u zoveel mogelijk komt oefenen.Dit kan natuurlijk altijd tijdens de recreatie-uren. Zie hiervoor de opening’s tijden. Meldt u aan voor dezwemlessen.

Wie doen er mee?
Zwemlessen zijn bedoeld voor volwassenen die altijd al wilden leren zwemmen en die zin hebben in sportief en gezond bewegen. De oefeningen beginnen altijd in ons recreatiebad of op de beweegbare vloer van ons wedstrijdbad. Indien noodzakelijk, gaat de deskundige instructeur ook met u mee het water in.

Hoe lang kan ik doorgaan?
Als u de zwemkunst machtig bent, kunt u altijd doorgaan met bijvoorbeeld Aquajoggen, Aquarobic, Hydrofit, Fifty-Fit of AquaVitaal. Tijdens het volgen van de zwemlessen is het tevens van belang dat u zoveel mogelijk komt oefenen. Dit kan natuurlijk altijd tijdens de recreatie uren. Raadpleeg daarvoor de openingstijden folder.

Wanneer?
De zwemlessen worden op de volgende dagen gegeven:
Maandag 09.00-10.00 uur (alleen vrouwen 09.00-09.30 uur ondiep, 09.30-10.00 uur diep.)

Wat kost het?
De zwemlessen worden gegeven in een aansluitende periode van 10 lessen. De tarieven kunt u vinden ionder de de map het zwembad, tarieven en zijn inclusief het gebruik van materialen.

Hoe kan ik inschrijven?
Als u interesse heeft in onze zwemlessen dan kunt u zich persoonlijk of telefonisch aanmelden bij de kassa. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Back To Top