skip to Main Content

Bij Duikerdel zijn we opzoek naar collega’s. Bekijk hieronder de vacatures:

Medewerker receptie/ horeca
Parttime  14 tot 20 uur per week m/v

Functieomschrijving

Word jij er blij van als gasten tevreden de deur uitlopen? Ben jij altijd degene die iemand graag helpt bij de zoektocht naar informatie? Dan zoeken wij jou! Als medewerker receptie/ horeca ben je het gezicht en de stem van onze accommodatie. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Jij zorgt voor het eerste ontvangst van de bezoekers en voorziet hen van informatie, zowel mondeling als telefonisch. Je voert receptie- en kassawerkzaamheden uit en vervult wat licht administratieve taken. Door jouw flexibele en open houding voelen de bezoekers zich meer dan welkom. Tevens zorg je voor een schone en nette werkomgeving en vul je voorraden aan. Ook verricht je werkzaamheden voor onze horeca. Zorgt voor een lekker kopje koffie of thee na afloop van de zwemactiviteiten of voor een heerlijke snack tijdens het vrij zwemmen.

Wij zoeken iemand die

 • enthousiast en gastgericht is. Je stopt veel energie in je werk, omdat je er voldoening uit wilt halen.
 • graag met andere collega’s in een team samenwerkt.
 • een flexibele werkhouding heeft. Je vindt het werken van onregelmatige diensten geen probleem, ook niet in de avond of het weekend.
 • goed met computer en kassasystemen overweg kan.
 • ook als het druk is, zich niet gek laat maken.
 • goed Nederlands spreekt en schrijft.

Ben je geïnteresseerd? Ons aanbod

Zwembad Duikerdel  is onderdeel van Sport Servicepunt Langedijk. Een bad met een dorps karakter en een ons kent ons gevoel. Een leuk bedrijf om voor te werken, met een gezellige sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de CAO Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie! Ook werkzaamheden bij onze andere accommodaties en activiteiten behoort tot de mogelijkheden.

Zijn we op zoek naar jou? Neem de sprong in het diepe, en stuur jouw motivatie en cv  voor 5 december naar Frans Breeuwer via f.breeuwer@sportsl.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Receptie/Horeca medewerker’

Meer informatie?

Bel 0226-312166 en vraag naar Frans Breeuwer of mail naar f.breeuwer@sportsl.nl
Aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) of referentiecheck kunnen deel uitmaken van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Medewerker horeca voor weekenduren
Parttime – 8 tot 16 uur per week m/v

Functieomschrijving

Word jij er blij van als gasten tevreden de deur uitlopen? Ben jij de gastvrouw/man die onze gasten voorziet van een lekker drankje of hapje na afloop van de zwemactiviteit? Dan zoeken wij jou! Als medewerker horeca/receptie ben je het gezicht en de stem van onze accommodatie. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers! Je voert bar, keuken en kassawerkzaamheden uit en vervult soms wat receptiewerkzaamheden. Door jouw flexibele en open houding voelen de bezoekers zich meer dan welkom. Tevens zorg je voor een schone en nette werkomgeving en vul je voorraden aan.

Wat ga je doen?

 • Je bediend gasten achter de bar en soms aan tafel
 • Je bereid snacks en broodjes voor in de keuken
 • Je bent gastheer/-vrouw van zwembad Duikerdel

Wat vragen wij van jou?

 • Jij hebt een oog voor kwaliteit en bent altijd op zoek naar verbetering
 • Jij kan goed samenwerken en bent collegiaal
 • Jij bent een echte gastheer/-vrouw
 • Je bent een harde werker die ook in de rustige momenten werkzaamheden ziet.

Wat bieden wij?

Werken binnen een enthousiast team met afwisselend werk in het weekend en als inval door de weeks ( aantal uren in overleg te bepalen). Daarnaast bieden wij salaris conform de CAO Zwembaden en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie! Ook werkzaamheden bij onze andere accommodaties en activiteiten behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Zijn we op zoek naar jou? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar f.Breeuwer@sportsl.nl t.a.v. Frans Breeuwer o.v.v. ‘Sollicitatie Horecamedewerker weekend’

Meer informatie?

Bel 0226-312166 en vraag naar Frans Breeuwer of mail naar f.breeuwer@sportsl.nl
Aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) of referentiecheck kunnen deel uitmaken van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Back To Top
X