skip to Main Content

Vakantietijden Baby Peuter zwemmen

 

Ook in de vakanties zijn er baby/peuter lessen. Wellicht dat je op vakantie gaat en in de vakantieweek niet kan zwemmen. De gemiste les kan altijd in een andere week worden ingehaald. Voor de kinderen die gezellig komen zwemmen zijn er een aantal wijzigingen in lessen en tijden. 

 

Zaterdag:       Op deze dag zijn de tijden en lessen hetzelfde als normaal. Natuurlijk maken we er wel een gezellige vakantieles van.

Dinsdag en vrijdag:      Speciale vakantielessen op deze dagen. De les begint om 9.00 uur en start met gezellige liedjes daarna staan er leuke en uitdagende opdrachten klaar voor de kinderen. De les duurt tot 10.00 uur en is voor alle leeftijden.

Woensdag en donderdag:   De lessen van deze dagen vervallen. U kunt meedoen op een van de andere dagen of op dezelfde dag komen vrijzwemmen op de leskaart. Indien u kiest voor de zaterdag dan graag vooraf even informeren welke tijd het meest geschikt is voor u en uw kindje in verband met leeftijd en drukte.

Meerdere kinderen op les:    Neem opa, oma, tante of oom mee zodat de kinderen samen de les kunnen volgen. Na 10.00 uur kunt u gewoon nog lekker blijven zwemmen en spelen. Er is dan genoeg spelmateriaal voor iedereen.

Broertjes en zusjes:  Zij mogen altijd mee en kunnen bij de les kijken of misschien wel assisteren als grote hulp. Wanneer u bij de receptie een vrijzwemkaartje voor uw andere kind aanschaft kunnen ze na 10.00 uur ook blijven zwemmen, glijden en spelen.

Voor de openingstijden en de activiteiten in de vakantie ligt er een aantal weken voor elke vakantie een vakantieflyer voor u klaar bij de receptie.

Back To Top