skip to Main Content

Vakantietijden Baby Peuter zwemmen

Hoi baby’s en peuters van Duikerdel!

Het is bijna vakantie, dus de vakantielessen komen er weer aan.

De vakantie is van zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari. Misschien ben je dan op vakantie en kan je niet komen zwemmen. Dat is niet erg, want je kan de gemiste les altijd in een andere week inhalen. Maar ook als je op je normale lesdag niet kan zwemmen, ben je tijdens een andere lesdag van harte welkom. Of je mag je inhaalles gebruiken om tijdens de vakantie lekker te vrijzwemmen. De openingstijden voor het vrijzwemmen vind je op onze vakantieflyer en op onze website.

Het zwembad is gesloten van maandag 24 t/m zondag 30 december vanwege Kerst   
en onderhoud en op dinsdag 1 januari i.v.m. Nieuwjaarsdag.     

Voor de kinderen die gezellig komen zwemmen, zijn er een aantal wijzigingen in lessen en tijden:

  • Op  zaterdag 22 december en 5 januari gaan de reguliere lessen gewoon door, op dezelfde tijden als die je gewend bent.
  • De dinsdagen komen te vervallen.
  • Woensdag 2 januari, donderdag 3 januari en vrijdag 4 januari zijn de speciale vakantielessen. Dit zijn gezellige lessen van 9.00 tot 10.00 uur, waarbij we beginnen met leuke liedjes en opdrachtjes voor alle kindjes. Broertjes en zusjes die mee komen naar het zwembad, kunnen tijdens de les kijken of, als het niet te druk is, ook meedoen! Je betaalt voor je broertje of zusje dan een vrijzwemkaartje. Na 10.00 uur kan iedereen gezellig blijven zwemmen tijdens het vrijzwemmen. Natuurlijk mag later komen ook. Nou ja, niet té laat natuurlijk, dus kijk wel even naar de openingstijden van het recreatiebad.

Fijne vakantie en veel zwemplezier allemaal! 

Back To Top
X