skip to Main Content

Vakantietijden Baby Peuter zwemmen

Hallo Baby’s en Peuters van Duikerdel

Van dinsdag 17 juli t/m zaterdag 21 juli wordt de laatste les voor de zomervakantie afgesloten met een lekker kopje koffie, limonade en wat lekkers. Ook in de zomervakantie kunnen jullie lekker komen zwemmen. De zomervakantie voor de baby peuter groepen is van dinsdag 24 juli tot en met zaterdag 1 september. Wellicht dat je op vakantie bent en deze vakantie een paar keer niet kan zwemmen. De gemiste les kan altijd in een andere week worden ingehaald. Wanneer je op je normale lesdag niet kan zwemmen ben je van harte welkom tijdens een andere lesdag. Je kunt ook komen vrij zwemmen tijdens de vakantie wat ook als inhaal les gebruikt mag worden. De openingstijden en acties tijdens de vakantie kun je vinden op de website of in de vakantieflyer.
In week 31, van maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus is Duikerdel gesloten wegens onderhoud. Je kunt de gemiste les in een andere week komen inhalen of een keer extra komen vrijzwemmen.

Voor de kinderen die gezellig komen zwemmen zijn er een aantal wijzigingen in lessen en tijden.

  • Op zaterdag de reguliere lessen met dezelfde tijden als je gewend bent.
  • Dinsdag en vrijdag de speciale vakantielessen. Een gezellige les van 09.00 uur tot 10.00 uur. Gezellige liedjes en leuke opdrachten voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Broertjes en zusjes die mee komen naar het zwembad kunnen tijdens de les kijken of, afhankelijk van de drukte, ook meedoen. Je betaalt voor het broertje of zusje dan een vrijzwemkaartje. Na 10.00 uur kan iedereen gezellig blijven zwemmen tijdens het vrijzwemmen.
  • Op woensdag en donderdag vervalt de les. Indien je op één van deze dagen op les zit mag je op één van de andere dagen komen zwemmen en meedoen met de vakantieles of de reguliere lessen op de zaterdagochtend. Indien je kiest voor de zaterdag dan graag vooraf even informeren welke tijd het meest geschikt is in verband met leeftijd en drukte. Natuurlijk kun je ook een keer komen vrijzwemmen op je lespas als meedoen in de lessen niet gaat lukken.

Veel zwemplezier allemaal! 

Back To Top